Nie dałaś rady już tego dnia wytrzymać wariatka będzie dobrzePojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
reklama
kredka82
Fanka BB :)
No to chlodzimy szampany (bezalkoholowe[emoji6])Dzis 6dpt... za ok 3 godz...
Sie bedzie dzislo[emoji4]
Dziękuję Ci to mile słowa trzymam się Ale żal w sercu jest i tak smutno idziemy do kościoła na 11:30 kiedyś chodziłam raz na dwa miesiące a teraz co niedzielę tego mi trzeba tak sądzę jakieś nastawienie lepsze mam jak wychodzę z tego kościoła życzę udanej niedzieliPaulinko nie ma co się tak nakręcać do wizyty jeszcze troszkę czasu, lekarz powie Ci jak widzi rozwiązanie Twoich problemów. Wtedy usiądziesz z mężem i pomyślisz czy jesteście gotowi już zacząć nową procedurę, czy poczekać choćby do wiosny. Wiem pewnie chciałabyś już spróbować, ale czasem cierpliwość popłaca. Ja mam prawie 40 lat i też chciałam już od ładnych paru lat, ale czasem tak jest ,że trzeba cierpliwe czekać na swoją kolej.
Ja też jestem po ciąży pozamacicznej , wiem co czułaś.
Myśl pozytywnie i nie martw się na zapas, cieszcie się sobą.
Poleć forum
roblemów i zaproponuje
Agnieś191
Fanka BB :)
Trzymam kciukiPojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
Pomodle sie za twoj wynik aby był piękny daj znać jak juz będziesz miałaPojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
Pojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
Trzymam kciuki. Ale bez względu na wynik i tak powtórz za 2 dni bo dziś to trochę wczesnie. Ile musisz czekac?
U nas od wrzesnia poszlo prawie 35 tys-wliczajac w to leki platne 100% i szczepienia i badania immunologiczne
Ja na szczęście nie robiłam immunologi no i leki mam refundowane. Chociaż tyle
reklama
Podziel się: