reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Paulinko nie ma co się tak nakręcać do wizyty jeszcze troszkę czasu, lekarz powie Ci jak widzi rozwiązanie Twoich problemów. Wtedy usiądziesz z mężem i pomyślisz czy jesteście gotowi już zacząć nową procedurę, czy poczekać choćby do wiosny. Wiem pewnie chciałabyś już spróbować, ale czasem cierpliwość popłaca. Ja mam prawie 40 lat i też chciałam już od ładnych paru lat, ale czasem tak jest ,że trzeba cierpliwe czekać na swoją kolej.
Ja też jestem po ciąży pozamacicznej , wiem co czułaś.
Myśl pozytywnie i nie martw się na zapas, cieszcie się sobą.
Poleć forum
roblemów i zaproponuje
Dziękuję Ci to mile słowa ;) trzymam się Ale żal w sercu jest i tak smutno idziemy do kościoła na 11:30 kiedyś chodziłam raz na dwa miesiące a teraz co niedzielę tego mi trzeba tak sądzę jakieś nastawienie lepsze mam jak wychodzę z tego kościoła ;) życzę udanej niedzieli

reklama
Do góry