reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak na jednego malucha to calkiem niezle ale jesli na 2 to tak sobie... wiec na razie nie wpadam w euforie tylko lykam relanium!!! :D
Boje sie powtorki ale jestem dobrej mysli:)
a jak szukalam inf o wartosciach bety przy blizniakach to czasami dziewczyny mialy niskie i sie okazywalo ze blizniaki , przyrosty tez nie zawsze wysokie i tez blizniaki wiec chyba reguly nie ma. trzeba czekac na usg. jak Ty teraz tyle wytrzymasz jak Ty taka niecierpliwa ;) ? mnie ten tydzien dluzy sie jak nie wiem , jeszcze 3 dni.

A tak wogole to nie moge spac... mysle o tym pustym pecherzyku co lekarz powiedzial ze to zespol zanikajacego blizniaka i czytam te wszystkie glupoty w necie i jestem przerazona[emoji45]
Nasyepne usg za miesiac...
Czy nigdy nie moze byc normalnie???

To JuZ nigdy nie bedzue normalnie kochana ! Az do twej smierci bedzue obawa o twe dzuecko ( nawet gdy bedzue mialo 50 lat ) a ty staruszka to tez bedziesz Sie martwic

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a jak szukalam inf o wartosciach bety przy blizniakach to czasami dziewczyny mialy niskie i sie okazywalo ze blizniaki , przyrosty tez nie zawsze wysokie i tez blizniaki wiec chyba reguly nie ma. trzeba czekac na usg. jak Ty teraz tyle wytrzymasz jak Ty taka niecierpliwa ;) ? mnie ten tydzien dluzy sie jak nie wiem , jeszcze 3 dni.
Ile ile bede czekala:) 11wrzesnia bede na usg jak nic zlego sie wydarzy - powinno byc widac przynajmniej pecherzyk/i - musze memu lubemu zrobic prezent na rocznice:)

Do góry