dżoasia
Fanka BB :)
To mozzarelle polecamBrzmi pysznie ale nie przelkne kurczaka...
a moze otworzmy nowy watek kulinarny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mozzarelle polecamBrzmi pysznie ale nie przelkne kurczaka...
a moze otworzmy nowy watek kulinarny?
No co Ty ! Ja rozrozniam ich smaki i najbardziej lubie cantaloupeObojetnie kazdy smakuje podobnie
No to moze inaczej: sos z ulubionego meloza ze swieza bazyliaNo co Ty ! Ja rozrozniam ich smaki i najbardziej lubie cantaloupe
Dziewczyny mam jakiegoś doła tak mnie ten jajnik czy co to jest boli masakra jakaś chciałabym podejść w październiku ale jest problem nie mam kasy i muszę czekać to jest najgorsze bardzo bym chciała ale nie mam za co nie wiem czy wziąć kredyt czy któraś z Was brała nie wiem co mam robić ;( ***** żeby tak człowiek musiał cierpięc
My chyba musimy wziąć bo bez tego nie da rady teraz podejść
Nie ma się czego wstydzić!Kochana ja lecze sie na stałe u psychiatry wstyd się przyznać ale po pierwszej ciąży pozamacicznej tak sie zalamalam załamana ze mało co samobójstwa nie popełniłam i poszłam do psychologa ale tam jeszcze bardziej mnie zdolowali i znajoma poleciła mi psychiatrę bardzo mila kobieta byłam już parę razy u niej i wybiorę sie w tym miesiącu dobrze sie czuje psychicznie teraz nie mam żadnych myśli samobojczysz nic z tych rzeczy biorę od niej leki dała mi tabletki takie na wyciszenie i biorę je już dobre pół roku jak nie więcej na wieczór i spokojniejsza po nich jestem nie mam żadnych chorych jazd
Ja wzięłam kredyt ale szczerze odradzam bo po 2 nieudanych stymulacjach i 3 transferach dzidzi nie mam a kredyt co miesiąc przez rok przypomina o tym.Moim zdaniem zawsze lepiej wziąć odrobinę wiecej, bo są różne sytuacje np. nadmiarowa ilość komorek do zamrozenia (to, że teraz ich nie było to nie znaczy, że następnym razem nie będzie), jakieś dodatki embrioglue, AH, może jakieś badania poza standardem. Lepiej mieć jakieś w zanadrzu a jeśli się nie przydadzą (udany transfer czego życzę) to można kredyt nadplacic albo spożytkować na inne aktualne potrzeby.