Liv26
Fanka BB :)
PowodzeniaPojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowodzeniaPojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
Super wiadomosc !!!! Gratulacje
Wow!!! Super!!!
brawo Ty, gratulacje !!!
Jak na jednego malucha to calkiem niezle ale jesli na 2 to tak sobie... wiec na razie nie wpadam w euforie tylko lykam relanium!!!brawo Ty, gratulacje !!!
Dzwonił embriolog z 15 pobranych komórek tylko 3 są dojrzałe... Masakra jestem przerażona...
Któraś z Was też tak miała???
Szłam protokołem krótkim z antagonista , po 6 zastrzykow menopur 75 i gonal 75
AMH 11
Nie wiadomo co jest tego przyczyną...nie robiłam dodatkowych badań...
Gratulacje!!!!!
to dopiero 6 dpt wiec wszystko mozliwe, ja tez mam cichutka nadzieje ze beda dwa, ale jak nie to tez bede szczesliwa. wazne ze beta pozytywna ciesze sie razem z TobaJak na jednego malucha to calkiem niezle ale jesli na 2 to tak sobie... wiec na razie nie wpadam w euforie tylko lykam relanium!!!
Boje sie powtorki ale jestem dobrej mysli