misis188
Fanka BB :)
Dobrze bedzie kochana. O ktorej wynik? Dzis masz 7dpt prawda?Pojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze bedzie kochana. O ktorej wynik? Dzis masz 7dpt prawda?Pojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
Dzis 6dpt... za ok 3 godz...Dobrze bedzie kochana. O ktorej wynik? Dzis masz 7dpt prawda?
Nie wytrzymalas[emoji6][emoji6][emoji6]Dzis 6dpt... za ok 3 godz...
Oj dzoasia ty wierciku[emoji3] do jutra nie wytrzymalas. Mocne kciuki [emoji256][emoji4][emoji110]Pojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
trzymam kciukiDzis 6dpt... za ok 3 godz...
nawet jak bedzie ujowy ,to dobrze,gorzej jak go wcale nie bedzie.Pojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
Pojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre
W czasie całej procedury ivf też brałam te tabletki Ale zamiast całej to po pół jestem spokojniejsza po nich przed wszystkim śpię w nocy bo spać nie mogła czepialam się o byle głupotę do męża rujnowalam nasze małżeństwo i w pewnym momencie powiedziałam nie tak byc nie może przecież to kocham on mnie a ja go o wszystko owinialam ze to jego winna ze że to tak sie stało bo bardzo zle było ze mna i od kad poszłam do niej to jak ręka odjol nie czepiam się jak mnie cis gryzie to jadę do niej wygadam sie wybecze posiedzie posiedzieć z 30 min i jest lepiej naprawdę zajebista kobieta i małżeństwo się polepszylo teraz czuje przykrość ze się nie udało ale nie nawalam sobie do głowy żal jest i całe życie będzie Ale ale trzeba sie pogodzić z tym wyjścia nie mam
Pojechalam do calodobowego labo... dziewczyny jak wynik bedzie chu*owy to umre