reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

dżoasia jesteś niesamowicie pozytywną osobą. Szkoda że nie mieszkam w Krakowie bo na pewno znalazłybyśmy wspólny język. Jeszcze nie mogę relanium bo pojadę samochodem. O napiszę wam jakie mam leki
a więc tak
rano encorton 10 mg
fragmin
3x2 lutinus
2x1 estrofem
3x1 duphaston
wieczór acard
co 3 dni 2 plastry systen 50
fertiformuła-suplement sprzedawany w Gyncentrum
3x1 nospa
diclofenac (czopki-codziennie rano jeden, a w dniu transferu dwa-jeden rano, jeden godzinę przed)
jutro będę mieć podawany atosiban i miałam 2 intralipidy (znaczy się drugi będę mieć dziś)
do tego łykam jeszcze magnez, ananasa i czerwone winko. A no i orzechy brazylijskie
A właśnie - na co ten DICLOFENAC????

reklama
Ryzyko jest i dlatego nie mam transferu. Jestem obolała i senna ale z godziny na godzinę czuję się lepiej. A jak Ty się czujesz?

Ja miałam punkcje w czerwcu. Ale mi mimo pobrania 16 komórek nic nie było, hiperki nie doświadczyłam. Ale lepiej żebyś podeszła do transferu jak już wszystko się ureguluje. Już we wrześniu podchodzisz czy dopiero w październiku? Bo tu dziewczyny różna przerwę miały.

Ja miałam punkcje w czerwcu. Ale mi mimo pobrania 16 komórek nic nie było, hiperki nie doświadczyłam. Ale lepiej żebyś podeszła do transferu jak już wszystko się ureguluje. Już we wrześniu podchodzisz czy dopiero w październiku? Bo tu dziewczyny różna przerwę miały.
Mam zgłosić się po miesiączce i wszystko się okaże.

Na co dzień staram się być dobrej myśli, ale różnie to wychodzi ;-)
@Pixie_Dixie muszę się Ciebie zapytać o Twój cytat "Będziesz szczęśliwa"... to kogoś myśl, czy Ty ją skonfigurowałaś??

Każdy ma słabsze momenty [emoji6] a co do cytatu to ściągnęłam od znanej fitnesiary... ja taka mądra nie jestem [emoji23]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Hej dziewczynki [emoji4]dziś robiłam badania na fundusz zdrowia i w tym poziom progesteronu w innych jednostkach jak robilam zawsze i tu mój wynik
1504282618-aaaaaa.png

I tu moje pytanie po przeliczeniu na ng/ml to tylko 78? a zaznaczę że 07.08 robiłam i miałam 113ng/ml , na tym etapie ciąży 30tc powinno już pięknie przyrastsc ,myślałam że będzie po przeliczeniu ze 150 [emoji58]
Czy wiecie dlaczego może być tak niski wynik ? Wizytę mam we wtorek , ale się wystraszyłam bo biorę luteine...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry