reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i gitarka! A mowil ile tych pecherzykow rosnie?
Mam ogarnietego męża ja tak się stresowala że nie sluchalam co do mnie mowi ale maz slyszal więc właśnie mi powiedział że 8 po 17mm i 6 po 13mm ... tylko tak mi się wydaje że mówił i 3 po 13mm ale maz mówi że 6 hahaha:) ale w sumie tak się zastanawiam bo chyba na transfer to i tak już będzie za pozno?

reklama
Mam ogarnietego męża ja tak się stresowala że nie sluchalam co do mnie mowi ale maz slyszal więc właśnie mi powiedział że 8 po 17mm i 6 po 13mm ... tylko tak mi się wydaje że mówił i 3 po 13mm ale maz mówi że 6 hahaha:) ale w sumie tak się zastanawiam bo chyba na transfer to i tak już będzie za pozno?
nic nie będzie za późno - jeśli nie będziesz miała przeciwwskazań (jak np hiperka) to transfer będziesz mieć normalnie :) - przy takiej stymulacji nie liczy się dc, choćbyś zawsze miała idealnie jak w zegarku :) dzień punkcji jest dniem "owulacji"
Ładnie naprodukowałaś po tym mensinormie ;d

Ostatnia edycja:
To Ty całą drużynę piłkarską możesz mieć;)
Kiedy planujesz KET?

16.09 [emoji23][emoji12]

W teorii... [emoji58]

Jakby to powiedzieć... Jak tylko mamy zielone światło to działamy, ale strasznie się jakoś to wszystko ciągnie ;/

No wiem , niestety nie trafiliśmy do grupy: stymulacja punkcja transfer [emoji1348] 1 cykl, tak jak nie każda ma 170 cm [emoji58] ale narazie przyjmuje to z pokora i dziękuje za to co mam i walczę o to co chce [emoji6]
Musisz być dobrej myśli [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Nie wiem co sądzić o tych moich wynikach:( biorę encorton od niedzieli, dzis jade na intralipid a jutro jade po mojego ostatniego kropka i musi on ze mną zostać na 9 m-cy a teraz idę faszerować paprykę-musze się czymś zająć i postać trochę przez intralipidem

16.09 [emoji23][emoji12]

W teorii... [emoji58]

No wiem , niestety nie trafiliśmy do grupy: stymulacja punkcja transfer [emoji1348] 1 cykl, tak jak nie każda ma 170 cm [emoji58] ale narazie przyjmuje to z pokora i dziękuje za to co mam i walczę o to co chce [emoji6]
Musisz być dobrej myśli [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Na co dzień staram się być dobrej myśli, ale różnie to wychodzi ;-)
@Pixie_Dixie muszę się Ciebie zapytać o Twój cytat "Będziesz szczęśliwa"... to kogoś myśl, czy Ty ją skonfigurowałaś??

Cześć dziewczyny, dawno nic nie pisałam, ale czytam Was codziennie. Miałam w sierpniu startować do crio, ale niestety po dziś dzień nie zjawił się okres. Ostatni był na początku lipca. Zrobiłam ze trzy testy, ale niestety cud się nie zdarzył. W końcu wkurzyłam się i zaczęłam brać duphaston na wywołanie. Tylko teraz mam pytanie do dziewczyn, które go stosowały właśnie w tym celu. Ile dni powinno się brać? Co mi chodzi po głowie, że pięć, ale pewna nie jestem. Mam nadzieję, że wrzesień będzie dla mnie szczęśliwy. Trzymam kciuki za Ciebie dżoasia, jak mniemam moja imienniczko :) Twoje posty wywołują uśmiech na mej twarzy. A tu taki obrazek dla Ciebie. Nie mogłam się powstrzymać :)Zobacz załącznik 820775
Jedź na betę w poniedziałek, po co masz się stresować jak wynik będzie nie taki jak byś chciała. Pozdrawiam dziewczyny serdecznie !!

Ja brałam kiedyś ale luteine przez 10 dni. Myślę, że duphaston też powinno się brać mniej więcej tyle samo (w końcu to też progesteron). Ale ja pewnie bym najpierw do lekarza poszła (nie lubię brać leków bez sprawdzenia czy coś poważniejszego się nie dzieje, tak już mam :)

reklama
nic nie będzie za późno - jeśli nie będziesz miała przeciwwskazań (jak np hiperka) to transfer będziesz mieć normalnie :) - przy takiej stymulacji nie liczy się dc, choćbyś zawsze miała idealnie jak w zegarku :) dzień punkcji jest dniem "owulacji"
Ładnie naprodukowałaś po tym mensinormie ;d
No powiem Ci że sama byłam w szoku ale najbardziej się cieszyłam że to coś zniknęło:))))) mojemu M to łzy ze szczęścia poplynely:p hihih :) ale juz od tych zastrzykow mam since na brzuchu chyba on tez ma dosc :) a u Ciebie jak ???????

Do góry