reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem co sądzić o tych moich wynikach:( biorę encorton od niedzieli, dzis jade na intralipid a jutro jade po mojego ostatniego kropka i musi on ze mną zostać na 9 m-cy a teraz idę faszerować paprykę-musze się czymś zająć i postać trochę przez intralipidem
Kochana jakie te wyniki by nie były, już teraz nic nie zrobisz - łyknij od dzisiaj relanium już (mi kazał 2 dni przed ET) spróbuj się uspokoić i wyciszyć. A od jutra w dobrym humorku pomykaj o Kropusia i dawaj znać jak beta :D

No powiem Ci że sama byłam w szoku ale najbardziej się cieszyłam że to coś zniknęło:))))) mojemu M to łzy ze szczęścia poplynely:p hihih :) ale juz od tych zastrzykow mam since na brzuchu chyba on tez ma dosc :) a u Ciebie jak ???????
Może źle wbijasz - jak się pojawia krew to wyjmij igłę i kłuj gdzieś indziej :) Ja tylko jednego siniaczka miałam - właśnie jak mi krew popłynęła po wbiciu, a tak to bez śladu :D A ja czekammmm czekammmm :p i już mi od tego bije na mózg... - zobaczysz te wizyty przy stymulacji to pikuś :D

No powiem Ci że sama byłam w szoku ale najbardziej się cieszyłam że to coś zniknęło:))))) mojemu M to łzy ze szczęścia poplynely:p hihih :) ale juz od tych zastrzykow mam since na brzuchu chyba on tez ma dosc :) a u Ciebie jak ???????
Może źle wbijasz - jak się pojawia krew to wyjmij igłę i kłuj gdzieś indziej :) Ja tylko jednego siniaczka miałam - właśnie jak mi krew popłynęła po wbiciu, a tak to bez śladu :D A ja czekammmm czekammmm :p i już mi od tego bije na mózg... - zobaczysz te wizyty przy stymulacji to pikuś :D

No to na bank ;) kochana będzie dobrze z tej jesieni zrobimy na forum wiosnę:))))) A przypomnij mi Ty już wcześniej podchodziłam ? Ciężko mi zapamiętać wszystkie a nie chce gafy strzelić;)

Kochana jakie te wyniki by nie były, już teraz nic nie zrobisz - łyknij od dzisiaj relanium już (mi kazał 2 dni przed ET) spróbuj się uspokoić i wyciszyć. A od jutra w dobrym humorku pomykaj o Kropusia i dawaj znać jak beta :D
dżoasia jesteś niesamowicie pozytywną osobą. Szkoda że nie mieszkam w Krakowie bo na pewno znalazłybyśmy wspólny język. Jeszcze nie mogę relanium bo pojadę samochodem. O napiszę wam jakie mam leki
a więc tak
rano encorton 10 mg
fragmin
3x2 lutinus
2x1 estrofem
3x1 duphaston
wieczór acard
co 3 dni 2 plastry systen 50
fertiformuła-suplement sprzedawany w Gyncentrum
3x1 nospa
diclofenac (czopki-codziennie rano jeden, a w dniu transferu dwa-jeden rano, jeden godzinę przed)
jutro będę mieć podawany atosiban i miałam 2 intralipidy (znaczy się drugi będę mieć dziś)
do tego łykam jeszcze magnez, ananasa i czerwone winko. A no i orzechy brazylijskie

No to na bank ;) kochana będzie dobrze z tej jesieni zrobimy na forum wiosnę:))))) A przypomnij mi Ty już wcześniej podchodziłam ? Ciężko mi zapamiętać wszystkie a nie chce gafy strzelić;)
U mnie w opisie wsio jest :) Mniej więcej w tym czasi co Ty podchodziłam do IUI (podczytywałam tamten wątek ale się nie udzielałam) a teraz do ifv stymulacja i punkcja w maju, pierwszy transfer - ciąża biochemiczna czyli klapa. Po prawie 3 miesiącach miałam drugie podejście w pon i czekam na jego wynik :p

Dziewczyny jak chcecie czyms sie zajac to.polecam serie "Millenium" Stieg Larsson to sa 3 czesci i czwarta czesc "co nas nie zabije" napisana przrz Davida Lagercrantz
Powiem Wam tylko ze nic nie zrobicie na czas czytania i nawet sie nie zorientujecie jak cza bedzie lecial.

Lepsza jest saga "Delirium" Lauren Oliver, choc Millenium tez wciaga :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dżoasia jesteś niesamowicie pozytywną osobą. Szkoda że nie mieszkam w Krakowie bo na pewno znalazłybyśmy wspólny język. Jeszcze nie mogę relanium bo pojadę samochodem. O napiszę wam jakie mam leki
a więc tak
rano encorton 10 mg
fragmin
3x2 lutinus
2x1 estrofem
3x1 duphaston
wieczór acard
3x1 nospa
diclofenac (czopki-codziennie rano jeden, a w dniu transferu dwa-jeden rano, jeden godzinę przed)
jutro będę mieć podawany atosiban i miałam 2 intralipidy (znaczy się drugi będę mieć dziś)
do tego łykam jeszcze magnez, ananasa i czerwone winko. A no i orzechy brazylijskie
a więc tak
rano encorton 10 mg
fragmin
3x2 lutinus
2x1 estrofem
3x1 duphaston
wieczór acard
3x1 nospa
Ja prdl a ja myślałam, że ja całą aptekę łykam........ Kochana z taką obstawą to nie ma opcji, żeby ci jakieś popieprzone cytokiny przeszkodziły!!! (Jak będziesz kiedyś w Krk to zapraszam na kawkę :D) A relanium przed spaniem :D

Do góry