reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem co sądzić o tych moich wynikach:( biorę encorton od niedzieli, dzis jade na intralipid a jutro jade po mojego ostatniego kropka i musi on ze mną zostać na 9 m-cy a teraz idę faszerować paprykę-musze się czymś zająć i postać trochę przez intralipidem
Kochana jakie te wyniki by nie były, już teraz nic nie zrobisz - łyknij od dzisiaj relanium już (mi kazał 2 dni przed ET) spróbuj się uspokoić i wyciszyć. A od jutra w dobrym humorku pomykaj o Kropusia i dawaj znać jak beta :D

No powiem Ci że sama byłam w szoku ale najbardziej się cieszyłam że to coś zniknęło:))))) mojemu M to łzy ze szczęścia poplynely:p hihih :) ale juz od tych zastrzykow mam since na brzuchu chyba on tez ma dosc :) a u Ciebie jak ???????
Może źle wbijasz - jak się pojawia krew to wyjmij igłę i kłuj gdzieś indziej :) Ja tylko jednego siniaczka miałam - właśnie jak mi krew popłynęła po wbiciu, a tak to bez śladu :D A ja czekammmm czekammmm :p i już mi od tego bije na mózg... - zobaczysz te wizyty przy stymulacji to pikuś :D

No powiem Ci że sama byłam w szoku ale najbardziej się cieszyłam że to coś zniknęło:))))) mojemu M to łzy ze szczęścia poplynely:p hihih :) ale juz od tych zastrzykow mam since na brzuchu chyba on tez ma dosc :) a u Ciebie jak ???????
Może źle wbijasz - jak się pojawia krew to wyjmij igłę i kłuj gdzieś indziej :) Ja tylko jednego siniaczka miałam - właśnie jak mi krew popłynęła po wbiciu, a tak to bez śladu :D A ja czekammmm czekammmm :p i już mi od tego bije na mózg... - zobaczysz te wizyty przy stymulacji to pikuś :D

No to na bank ;) kochana będzie dobrze z tej jesieni zrobimy na forum wiosnę:))))) A przypomnij mi Ty już wcześniej podchodziłam ? Ciężko mi zapamiętać wszystkie a nie chce gafy strzelić;)

Kochana jakie te wyniki by nie były, już teraz nic nie zrobisz - łyknij od dzisiaj relanium już (mi kazał 2 dni przed ET) spróbuj się uspokoić i wyciszyć. A od jutra w dobrym humorku pomykaj o Kropusia i dawaj znać jak beta :D
dżoasia jesteś niesamowicie pozytywną osobą. Szkoda że nie mieszkam w Krakowie bo na pewno znalazłybyśmy wspólny język. Jeszcze nie mogę relanium bo pojadę samochodem. O napiszę wam jakie mam leki
a więc tak
rano encorton 10 mg
fragmin
3x2 lutinus
2x1 estrofem
3x1 duphaston
wieczór acard
co 3 dni 2 plastry systen 50
fertiformuła-suplement sprzedawany w Gyncentrum
3x1 nospa
diclofenac (czopki-codziennie rano jeden, a w dniu transferu dwa-jeden rano, jeden godzinę przed)
jutro będę mieć podawany atosiban i miałam 2 intralipidy (znaczy się drugi będę mieć dziś)
do tego łykam jeszcze magnez, ananasa i czerwone winko. A no i orzechy brazylijskie

No to na bank ;) kochana będzie dobrze z tej jesieni zrobimy na forum wiosnę:))))) A przypomnij mi Ty już wcześniej podchodziłam ? Ciężko mi zapamiętać wszystkie a nie chce gafy strzelić;)
U mnie w opisie wsio jest :) Mniej więcej w tym czasi co Ty podchodziłam do IUI (podczytywałam tamten wątek ale się nie udzielałam) a teraz do ifv stymulacja i punkcja w maju, pierwszy transfer - ciąża biochemiczna czyli klapa. Po prawie 3 miesiącach miałam drugie podejście w pon i czekam na jego wynik :p

Dziewczyny jak chcecie czyms sie zajac to.polecam serie "Millenium" Stieg Larsson to sa 3 czesci i czwarta czesc "co nas nie zabije" napisana przrz Davida Lagercrantz
Powiem Wam tylko ze nic nie zrobicie na czas czytania i nawet sie nie zorientujecie jak cza bedzie lecial.

Lepsza jest saga "Delirium" Lauren Oliver, choc Millenium tez wciaga :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
dżoasia jesteś niesamowicie pozytywną osobą. Szkoda że nie mieszkam w Krakowie bo na pewno znalazłybyśmy wspólny język. Jeszcze nie mogę relanium bo pojadę samochodem. O napiszę wam jakie mam leki
a więc tak
rano encorton 10 mg
fragmin
3x2 lutinus
2x1 estrofem
3x1 duphaston
wieczór acard
3x1 nospa
diclofenac (czopki-codziennie rano jeden, a w dniu transferu dwa-jeden rano, jeden godzinę przed)
jutro będę mieć podawany atosiban i miałam 2 intralipidy (znaczy się drugi będę mieć dziś)
do tego łykam jeszcze magnez, ananasa i czerwone winko. A no i orzechy brazylijskie
a więc tak
rano encorton 10 mg
fragmin
3x2 lutinus
2x1 estrofem
3x1 duphaston
wieczór acard
3x1 nospa
Ja prdl a ja myślałam, że ja całą aptekę łykam........ Kochana z taką obstawą to nie ma opcji, żeby ci jakieś popieprzone cytokiny przeszkodziły!!! (Jak będziesz kiedyś w Krk to zapraszam na kawkę :D) A relanium przed spaniem :D

Do góry