reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

yhmy... jakos im bliżej tym gorzej u mnie pod względem wiary w to... najchętniej to bym jutro poszła, do poniedziałku oci*ieje... jeszcze akurat w tym tyg mój musi zostawać oczywiście charytatywnie po godzinach i siedzi po 12 godz... ehh..
własnie miałam pytac jak u Ciebie czy stresik jest czy jeszcze..a jak sie czujesz?

reklama
ehh kochana ja jak zapytała jak u nas starania ( unich dwójka jedno po drugim bez starań praktycznie ) się roztrzęsłam i rozryczałam. ale szybko sie ogarnełam..
Czasem dobrze sobie troche upuscic, nawet jesli nie chcemy tego przed kims pokazac, mi kiedys w pracy puscilo, tez tylko na chwile ale jakos tak mi sie lzej zrobilo ze nie zawsze musze udawac twardzielke

Ciekawe to! :) a jak sie ta dr nazywala?
w novum tak robią z jajkami.
moze i zaczeli juz gdzies robic z plemnikami tak.
a wgl ponoc jest klinika w krakowie juz z ivf dla kobiet juz w zasadzie bez rezerwy jajnikowej. Mega droga ta metoda, ale nie znam ani nazwy ani kliniki. To chyba pierwsza taka w Europie? albo coś pokręciłam

reklama
w novum tak robią z jajkami.
moze i zaczeli juz gdzies robic z plemnikami tak.
a wgl ponoc jest klinika w krakowie juz z ivf dla kobiet juz w zasadzie bez rezerwy jajnikowej. Mega droga ta metoda, ale nie znam ani nazwy ani kliniki. To chyba pierwsza taka w Europie? albo coś pokręciłam
To nie slyszalam ze tak mozna - ani z jajkami ani z plemnikami:)
To z jajnikami to chyba u mnie w macierzynstwie - z tego co czytalam na str to pobieraja kawalek tkanki z jajnika, w labo go jakos reaktywuja i wszczepiaja zmow na swoje miejsce a potem mozna stymulowac jak normalnie. @adansonia kiedys chyba to obczajala i to ponoc 20tysi kosztuje.

Do góry