własnie miałam pytac jak u Ciebie czy stresik jest czy jeszcze..a jak sie czujesz?yhmy... jakos im bliżej tym gorzej u mnie pod względem wiary w to... najchętniej to bym jutro poszła, do poniedziałku oci*ieje... jeszcze akurat w tym tyg mój musi zostawać oczywiście charytatywnie po godzinach i siedzi po 12 godz... ehh..
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Czasem dobrze sobie troche upuscic, nawet jesli nie chcemy tego przed kims pokazac, mi kiedys w pracy puscilo, tez tylko na chwile ale jakos tak mi sie lzej zrobilo ze nie zawsze musze udawac twardzielkeehh kochana ja jak zapytała jak u nas starania ( unich dwójka jedno po drugim bez starań praktycznie ) się roztrzęsłam i rozryczałam. ale szybko sie ogarnełam..
annemarie
na stronie Gyncentrum nic o tym nie mamozliwe ze jakas wyzsza szkola jazdyNo właśnie też mnie to zdziwiło, ale mówiła że można pobrać takie plemniki baby i te 72 dni hodować je w laboratorium w super warunkach do uzyskania dojrzałości.
dżoasia
Lepiej. Nic mnie nie boli i dzisiaj to jest moim zmartwieniem, w przeciwienstwie do wczoraj jak mnie wszystko bolalo haha, pierdyknijcie mi jak chceciewłasnie miałam pytac jak u Ciebie czy stresik jest czy jeszcze..a jak sie czujesz?
dżoasia
Ciekawe to! a jak sie ta dr nazywala?No właśnie też mnie to zdziwiło, ale mówiła że można pobrać takie plemniki baby i te 72 dni hodować je w laboratorium w super warunkach do uzyskania dojrzałości.
ja tam akurat świetni Cię rozumiem - też bym tak miałaLepiej. Nic mnie nie boli i dzisiaj to jest moim zmartwieniem, w przeciwienstwie do wczoraj jak mnie wszystko bolalo haha, pierdyknijcie mi jak chcecie
dżoasia
A ty idziesz/bylas spr czy pecholki pekly czy juz masz wyebane?własnie miałam pytac jak u Ciebie czy stresik jest czy jeszcze..a jak sie czujesz?
w novum tak robią z jajkami.Ciekawe to! a jak sie ta dr nazywala?
moze i zaczeli juz gdzies robic z plemnikami tak.
a wgl ponoc jest klinika w krakowie juz z ivf dla kobiet juz w zasadzie bez rezerwy jajnikowej. Mega droga ta metoda, ale nie znam ani nazwy ani kliniki. To chyba pierwsza taka w Europie? albo coś pokręciłam
hmmm w sumie kurdę o tym nawet nie pomyślałam zeby sprawdzić... moja klinika tego nie praktykuje wiec mi wzięło i umkło..A ty idziesz/bylas spr czy pecholki pekly czy juz masz wyebane?
reklama
dżoasia
To nie slyszalam ze tak mozna - ani z jajkami ani z plemnikamiw novum tak robią z jajkami.
moze i zaczeli juz gdzies robic z plemnikami tak.
a wgl ponoc jest klinika w krakowie juz z ivf dla kobiet juz w zasadzie bez rezerwy jajnikowej. Mega droga ta metoda, ale nie znam ani nazwy ani kliniki. To chyba pierwsza taka w Europie? albo coś pokręciłam
To z jajnikami to chyba u mnie w macierzynstwie - z tego co czytalam na str to pobieraja kawalek tkanki z jajnika, w labo go jakos reaktywuja i wszczepiaja zmow na swoje miejsce a potem mozna stymulowac jak normalnie. @adansonia kiedys chyba to obczajala i to ponoc 20tysi kosztuje.
Podziel się: