reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewuszki ja już po wizycie.Z maluszkiem wszystko Ok serduszko ładnie biło ale nie machał do mamusi bo spał :) ma już 3,71cm według USG jest to 10t3d a według jej obliczeń 9t6d. 20 września 1 prenatalne i mam nadzieję że dowiem się do będzie ;) za 4 tyg następna wizyta do ginek po prenatalnych.
Super [emoji176]gratuluję udanej wizyty[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewuszki ja już po wizycie.Z maluszkiem wszystko Ok serduszko ładnie biło ale nie machał do mamusi bo spał :) ma już 3,71cm według USG jest to 10t3d a według jej obliczeń 9t6d. 20 września 1 prenatalne i mam nadzieję że dowiem się do będzie ;) za 4 tyg następna wizyta do ginek po prenatalnych.
Super. Cieszę się że wszystko ok

Cuuudnie! Wspaniale wiesci!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

super ze wszystko z dzidzią oki :)

Kochana strasznie mi przykro i myślami jestem z Tobą. Płakać sie nie wstydź, ja cały czas plakalam i płacze do tej pory jak mi tylko krew pobierają [emoji58] Dobrze ,ze szybko mas zabieg i będziesz mogła juz myśleć o następnym transferze. Zabierz sobie koreczki do uszu ( ja zawsze trafiam na chrapiącego panie [emoji12])

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Już po wszystkim. W sali jestem sama więc nawet się wyspałam i to bez koreczków ☺
Pixie ten okres teraz to jakiś dłuższy będzie i mocniejszy?
U Ciebie ta beta w końcu spadła?

Spokojnie, mąż wchodzi z tobą. A on ci będzie kazał notować. Jak nie będziesz notować to ci przypomni ze masz notować :D

Ten wcześniejszy wywiad to taki - ile ciąż, poronień, ivf, choroby, choroby w rodzinie itp
najwazniejsze to nie dac sie wyprowadzic z rownowagi
Acha...w szpitalu trafiłam na super Panią dr, która coś mówiła o hodowli plemników w przypadku złej jakości i że takie cuda robią chyba w Ostrawie.
Czy ktoś coś wie w tym temacie?

a jestes pewna ,ze mowila o hodowli ?? bo jest duzo roznych metod ulatwiajacych wybor najlepszych plemnikow ,badz badanie pod katem genetyki. Nie wiem jak mozna plemniki hodowac,bo w momencie oddania nasienia sa one juz "gotowe" dojrzewaja okolo 90 dni w organizmie mezczyzny.Ale moze faktycznie jakis nowy CUD;)

Cieszę się że wszystko ok.

reklama
Do góry