reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Jak ty już bierzesz lutka to chyba i tak wyników przed... nie będziesz mieć? na chlamydię się czeka ok 5-6dni z tego co pamiętam... Może zadzwoń do labo i zapytajDziewczyny musze zrobic wymazy-chlamydua, mycoplasma, biocenoza pochwy ale biore lutinus. Myslicie ze to jest jakaś przeszkoda? Przed wymazem nie wezme ich i zaaplikuje po ale te z wieczora tam beda
ja mam niezłą - oderwwać sie nie mogę "strażniczka kłamstwa "ja chyba czytam najnudniejszą książkę świata i nie dość że napisana drobnym drukiem to ma prawie 700 str - bilion dolarów
misis188
Wiem ze wynikow nie bedzie,ale kazaly mi zrobic bo mam juz stareJak ty już bierzesz lutka to chyba i tak wyników przed... nie będziesz mieć? na chlamydię się czeka ok 5-6dni z tego co pamiętam... Może zadzwoń do labo i zapytaj
Dasz radę!!!! Trzymam kciuki...ja dziś spotykam się z przyjaciółką w ciąży. Zwlekałam z tym spotkaniem jak mogłam.. trzymajcie za mnie kciuki zeby dała jakos rade..
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Agnieś191
Ja robiłam bo też mi się skończyły, a przygotowywałam się do crio tylko ze byłam na etapie tylko estrofemu, który brałam dopochwowo, ale bez problemu.Dziewczyny musze zrobic wymazy-chlamydua, mycoplasma, biocenoza pochwy ale biore lutinus. Myslicie ze to jest jakaś przeszkoda? Przed wymazem nie wezme ich i zaaplikuje po ale te z wieczora tam beda
dżoasia
w sumie to nie antybiotyk to może nie będzie przeszkadzał...Wiem ze wynikow nie bedzie,ale kazaly mi zrobic bo mam juz stare
dżoasia
obczaiłam ten tytuł w internetach - faktycznie brzmi zachęcającoja mam niezłą - oderwwać sie nie mogę "strażniczka kłamstwa "
mi już mąż mówi że się zaokrągliłam na twarzy - takie błogie lenistwo. Dużo leżę i pachnę czytajac. Knige poooolecam. Ja teraz tez biblioteke czesto odwiedzam. wielbiam czytac i uwielbiam bibliotekiobczaiłam ten tytuł w internetach - faktycznie brzmi zachęcająco
reklama
No i super!!!! Masz tak leżeć i pachnieć ... I w tym czasie w ciążę zachodzić...mi już mąż mówi że się zaokrągliłam na twarzy - takie błogie lenistwo. Dużo leżę i pachnę czytajac. Knige poooolecam. Ja teraz tez biblioteke czesto odwiedzam. wielbiam czytac i uwielbiam biblioteki
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Podziel się: