reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czytam Was ciagle, niedlugo do Was wroce, czekam na wyniki badan i bede sie przygotowywala do crio, @dżoasia Ty juz widze przytulilas kropka/i ostatnio razem betowalysmy niestety obie nie mialysmy farta, 3mam kciuki zeby teraz Ci się udalo i calej reszcie staraczek, pozdrawiam
No to teraz mi glupio - kolejna ktora pamieta ze razem betowalysmy a ja nie... :p ja tylko pamietam, ze bylo nas kilka w jednym czasie ale ogolnie byla porazka na calej linii, wiec w sumie lepiej zapomniec takie rzeczy! Za to teraz mam nadzieje ze rozbijemy bank wrzesniowy i polecimy z koksem:D Jakie badania robilas jesli mozna wiedziec?

reklama
Mój niestety cały dzień jest sam w pracy. A tak to nikt nie wie. Chcieliśmy ukryć in vitro i tak wyszło że teraz to ukrywamy już wszystko :frown:
Biedna... skad jestes? Bo jak z Krakowa to ja do Ciebie przyjade:) Ale moze zadzwon do rodzicow, nie musisz mowic ze to po in vitro, normalnie takie rzeczy tez sie przeciez zdarzaja... a ze poczatek ciazy to wiadomo ze nie chcieliscie zapeszac...

O dzięki za info, dziś mam wizytę więc zobaczymy na kogo trafię. Jak najbardziej poproszę, bo szczerze mówiąc latać po ginekologach i jeszcze za to płacić i usłyszeć, że nie mogą, albo że mi się na ryczałt nie należy to tak średnio. Na całe szczęście mam jeszcze zapas na miesiąc do przodu, także nie sram żarem... jeszcze :D
Hahaha "nie sram zarem" - leze :p

No to teraz mi glupio - kolejna ktora pamieta ze razem betowalysmy a ja nie... :p ja tylko pamietam, ze bylo nas kilka w jednym czasie ale ogolnie byla porazka na calej linii, wiec w sumie lepiej zapomniec takie rzeczy! Za to teraz mam nadzieje ze rozbijemy bank wrzesniowy i polecimy z koksem:D Jakie badania robilas jesli mozna wiedziec?
Immunologie i troche mi tam wynalezli, teraz powtarzalam jedno badanie zeby potwierdzic/wykluczyc zespol antyfosfolipidowy odpowiedzialny m.in. za poronienia nawykowe...zostal mi jeden zarodek oby to byl "ten", jesli sie teraz nie uda to zmienie klinike, musze dzialac szybko bo moje AMH nie powala niestety... @dżoasia kiedy betujesz?

Immunologie i troche mi tam wynalezli, teraz powtarzalam jedno badanie zeby potwierdzic/wykluczyc zespol antyfosfolipidowy odpowiedzialny m.in. za poronienia nawykowe...zostal mi jeden zarodek oby to byl "ten", jesli sie teraz nie uda to zmienie klinike, musze dzialac szybko bo moje AMH nie powala niestety... @dżoasia kiedy betujesz?
Mam w planach przyszly poniedzialek...
A dawali ci jakies leki? Mi tam jakies badania pozlecal ale nie jakos duzo, o tym zespole antyfosfolipidowym nie wspomnial, poza tym wszystko wyszlo ok ale i tak mi dal accofil...

Mam w planach przyszly poniedzialek...
A dawali ci jakies leki? Mi tam jakies badania pozlecal ale nie jakos duzo, o tym zespole antyfosfolipidowym nie wspomnial, poza tym wszystko wyszlo ok ale i tak mi dal accofil...
No zwiekszyli mi dawke sterydow i mam je zaczac brac juz 3tyg wczesniej, jeszcze po transferze mam zastrzyk zarzio i fraxyparyne przed i po transferze...

No zwiekszyli mi dawke sterydow i mam je zaczac brac juz 3tyg wczesniej, jeszcze po transferze mam zastrzyk zarzio i fraxyparyne przed i po transferze...
o to ten zastrzyk to to samo co ten accofil - tylko że mi pierwszą dawkę dali domacicznie 4 dni przed transferem a teraz co 3 dni daje se w brzucha :)

Miło że pytasz, choć u mnie nieciekawie. Pęcherzyk pusty więc jutro, a w zasadzie to już dzisiaj idę do szpitala na zabieg. A jeszcze chcę zrobić badania genetyczne po stracie i będę musiała zaraz po narkozie przyszykować paczkę dla kuriera. Nie wiem jak ja to ogarnę :hmm: Jestem cała posrana. I ciągle chce mi się płakać...
bardzo mi przykro :(

a jakie masz amh kochana?

reklama
Do góry