reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
1wsza stymulacja nie wyszla za malo bylo zastrzyki te same co ty mensinorm na poczatku mialam 225 cetrotide jeden zastrzyk pozniej zwiekszenie dawki oczywiscie odczekalysmy jeden cykl zwiekszenie wiekszej dawki mensinormu do 300 i poszlo piekne jajeczka spora ilosc w jednym jak i drugim jajniku ladne wymiary ale transfer odwolany ze wzgledu na hiperke w miedzy czasie polip sie pokazal usuniecie miesniaka wiec u mnie troszke ten transfer o pare miesiecy ale moja gin chciala zeby wszystko pousuwac przed transferem.Przygot do transferu na cyklu sztucznym od 2 dc@ branie lekow wizyta ocena endometrium i umawianie transferu.Tak w skrocie jutro mam wizyte a tez troszke plamie sobie krwia juz 4 razy a zaczelo mi sie wszystko od 5-6tyg ciazy dzis zaczal mi sie 10 tydzien mam nadzieje ze bedzie Ok Bo jestem straszna panikara i jak cos sie dzieje pisze do ginek .Daj znac jak tam po wizycie co i ciebie mam chyba jeszcze zastrzyki mensinorm 75 i 150 musze lukanc ile to moge oddac

Mam nadzieję , że wszystko u Ciebie w porządku po wizycie, jak będziesz po to się odezwij.
Jeśli będę potrzebować mensinorm to dam znać oczywiście odkupię od Ciebie .
Życzę miłego dnia :) Będziemy w kontakcie.

Biedna... skad jestes? Bo jak z Krakowa to ja do Ciebie przyjade:) Ale moze zadzwon do rodzicow, nie musisz mowic ze to po in vitro, normalnie takie rzeczy tez sie przeciez zdarzaja... a ze poczatek ciazy to wiadomo ze nie chcieliscie zapeszac...

Ja jestem z Bielska więc kawałek byś miała, ale dzięki za chęci ☺ No właśnie myślałam żeby zadzwonić do mamy, tylko nie wiem jak jej to powiedzieć, a ona też lubi ciągnąć za język i wtedy to już wszystko wyśpiewam. A potem może jej być przykro że nie chciałam z nią o tym rozmawiać.

Ja jestem z Bielska więc kawałek byś miała, ale dzięki za chęci ☺ No właśnie myślałam żeby zadzwonić do mamy, tylko nie wiem jak jej to powiedzieć, a ona też lubi ciągnąć za język i wtedy to już wszystko wyśpiewam. A potem może jej być przykro że nie chciałam z nią o tym rozmawiać.
Kurde jeszcze bym przyjechała bo to nie tak znowu daleko tylko mam auto dziada co się ledwo kupy trzyma i właśnie rozglądamy za innym tylko czekam do tej bety bo jak kupimy to się spłuczemy do zera a jak nie wyjdzie i będziemy podchodzić w kolejnym cyklu to spod ziemi 5tys nie wyjmę ot tak... No nic kochana, trzymaj się jakoś. Może jednak zadzwoń do mamy - nie powinno jej być przykro, moja jak jest za bardzo dociekliwa to mówię, że wystarczy że ja się martwię ona już nie musi i w ten sposób unikam "wygadania się" bo też o ivf nie wiedzą...

ja dziś spotykam się z przyjaciółką w ciąży. Zwlekałam z tym spotkaniem jak mogłam.. trzymajcie za mnie kciuki zeby dała jakos rade..

Fajnie że masz przyjaciółkę w ciąży. Przejmiesz od niej całą wyprawkę dla dziecka ☺ No i Twoje dziecko będzie miało się z kim bawić ☺ Trzymam kciuki żeby spotkanie było miłe.

Ja czytam Katarzynę Bondę serię z Hubertem Meyerem-polecam!

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

To może się skuszę, bo ostatnio nie trafiam na dobre książki. Aktualnie czytam Ślubna suknia Lamairte, ale taka jakaś ... nierealistyczna. Nie lubię naciąganych historii i bajek, a jak mam ochotę to wolę już czytać fantastykę :D

reklama
To może się skuszę, bo ostatnio nie trafiam na dobre książki. Aktualnie czytam Ślubna suknia Lamairte, ale taka jakaś ... nierealistyczna. Nie lubię naciąganych historii i bajek, a jak mam ochotę to wolę już czytać fantastykę :D
ja ogólnie mało czytam więc teraz na wolnym "co łaska" od kol z pracy mam kilka pożyczonych :D

Do góry