reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No mi bez problemu je zapisuje gin na NFZ i sam mi je zaproponował, i nic nie wspominał że mi na zniżkę nie przysługuje, a moja gin z kliniki to też coś mówiła że to zależy co tam się wpiszę i tak myślę że ona to by mi wystawiła 100%płatne

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
DOkladnie bobto lekarz albo bierze na siebie odpowiedzialnosc i wymysla cos dodatkowego oprocz mutacji albo ma w dupie i daje na 100%

Miło że pytasz, choć u mnie nieciekawie. Pęcherzyk pusty więc jutro, a w zasadzie to już dzisiaj idę do szpitala na zabieg. A jeszcze chcę zrobić badania genetyczne po stracie i będę musiała zaraz po narkozie przyszykować paczkę dla kuriera. Nie wiem jak ja to ogarnę :hmm: Jestem cała posrana. I ciągle chce mi się płakać...
Trzymaj sie kochana[emoji9][emoji9][emoji9]
Bardzo Ci wspolczuje ale bardzo dobrzecze chcesz sprawdzic robiac badania. Mam nadzieje ze nastepnym razem wszystko dobrze sie skonczy! Trzymaj sie[emoji9][emoji9]

Miło że pytasz, choć u mnie nieciekawie. Pęcherzyk pusty więc jutro, a w zasadzie to już dzisiaj idę do szpitala na zabieg. A jeszcze chcę zrobić badania genetyczne po stracie i będę musiała zaraz po narkozie przyszykować paczkę dla kuriera. Nie wiem jak ja to ogarnę :hmm: Jestem cała posrana. I ciągle chce mi się płakać...
Przykro mi bardzo...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hematolog bez problemu wystawi recepte. I popros o zaswiadczenie do lekarza prowadzacego i rodzinnego ze musisz brac wowczas nawet rodzinny bedzie mogl ci wypisac na ryczalt

O dzięki za info, dziś mam wizytę więc zobaczymy na kogo trafię. Jak najbardziej poproszę, bo szczerze mówiąc latać po ginekologach i jeszcze za to płacić i usłyszeć, że nie mogą, albo że mi się na ryczałt nie należy to tak średnio. Na całe szczęście mam jeszcze zapas na miesiąc do przodu, także nie sram żarem... jeszcze :D

Kurczaczki, bardzo mi przykro...

reklama
Do góry