reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny a bralyscie relanium i paracetamol jednoczesnie? Bo mi leb zaczyna pekac, do tego te plecy i wszystko naraz. No i nie wiem czy to moge polaczyc czy mnie wywali z butow:/ Chyba sie nadaje na geriatrie a nie na porodowke:p

reklama
Miło, że pytasz :) bardzo normalnie :) pije dużo wody to i latam siusi dziś spałam w dzien 2h, czasem jajnik zakłuje ale to za szybko na cokolwiek także może sobie wkręcam. Podczas stymulacji nie przytyłam, a teraz tylko siedze i jem z nudów. A Ty jak?
A ja muszę przejść na emeryture :p brzuch, plecy i głowa bolą coraz bardziej prawie nic nie pomaga, jajniki też czasem zakłują ale to cykl sztuczny więc nie łącze tego z jakąś ich aktywnością. W ogóle staram się sobie nic nie wkręcać, no chyba że te plecy jako dobry znak... :D ale to tylko po to żeby się nie dołować :p haha też leżę, czytam książkę i naprzemian odwiedzam lodówkę :D

A ja muszę przejść na emeryture :p brzuch, plecy i głowa bolą coraz bardziej prawie nic nie pomaga, jajniki też czasem zakłują ale to cykl sztuczny więc nie łącze tego z jakąś ich aktywnością. W ogóle staram się sobie nic nie wkręcać, no chyba że te plecy jako dobry znak... :D ale to tylko po to żeby się nie dołować :p haha też leżę, czytam książkę i naprzemian odwiedzam lodówkę :D
No to mamy podobnie :p nadrabiam zaległości książkowe, troche poleże, troche się pokręce po mieszkaniu. Najgorsze jest to ze nie da się nie myśleć... Raz mówie będzie ok potem pojawiają się wątpliwości bo nic nie czuje. Musze bardziej zaplanować sobie czas8-)

Czyli musisz zaczynac wszytsko od początku ze stymulacja itd? leki punkcja? a na jakim cyklu miałaś robiony transfer?

Tak zaczynam od początku. Teraz miałam Elonve 150, póżniej mensinorm 300 i wiadomo na powstrzymanie pęknięcia cetrotide. Wcześniej przez miesiąc brałam tabletki antykoncepcyjne.Punkcja wporządku, trochę strachu ale ogólnie ok. Transfer był na naturalnym cyklu 3 dniowy zarodek.
Nie wiem kiedy rozpocznę drugą stymulację wszystko okaże się we wrześniu. Oczywiście brałam dhea eljot i jakieś ziółka do picia na noc i ze względu na mutację kwas foliowy lepiej przyswajalny i to tyle.
A jak to wyglądała u Ciebie?

Dziewczyny a bralyscie relanium i paracetamol jednoczesnie? Bo mi leb zaczyna pekac, do tego te plecy i wszystko naraz. No i nie wiem czy to moge polaczyc czy mnie wywali z butow:/ Chyba sie nadaje na geriatrie a nie na porodowke:p
Jiz opiduwalam ci swietlana przyszlosc... białe ściany, brak klamek... tam dobrze dawkyja takievleki ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry