Na jaki oddziale pracujesz?3 sa refundowane w 4 podejsciu juz nie ma refundacji.
Clexanu czy fragminu nie trzyma sie w lodowce. Na opakowaniu jest napisane trzymac ponizej 25 st nie zamrazac. U mnie w szpitalu wszystkie leza w szafce z lekami. Heparyna drobnoczasteczkowa jest gesta a jesli trzyma sie ja w lodowce gestnieje jeszcze bardziej. Bron boze nie do zamrazarki bo juz gdzies zauwazylam ze ktoras z was na chwile wklada
reklama
M@gda
Moderatorka
Ależ pech... no pech, bo nie chce inaczej pisać!!Wróciłam właśnie z wizyty u lekarza...miała to być wizyta kontrolna przed transferem.
Oczywiście transfer znowu przełożony...CHOLERA ZNOWU!!!
Co z tego że ponoć mamy piękne zarodki jak od 5 miesięcy nie możemy mieć transferu!!!
Dzisiaj na usg na prawym jajniku ukazały się trzy pie*dolone torbiele( jedna ponad 5cm)
Czekam do @ może się wchołnie (w tym przypadku transfer w następny, cyklu) A jeśli nie to czeka mnie antykoncepcja i wyciszanie jajników...ja się nigdy nie doczekam...a było już tak blisko...im bliżej tym dalej...
M@gda
Moderatorka
Dobrze dziewczyny, że wy jesteścieMadziu dobrze Cie znowu widziec[emoji11]
M@gda
Moderatorka
Oby szczęśliwie !! Trzymam kciuki!!!Dziewczyny jestem przeszczęśliwa, ta wstrętna torbiel się zmniejszyła w tym momencie ma tylko 13 mm. Wiec ruszam koło 14-15 września tym razem z protokołem krótkim
edloteh
Fanka BB :)
Cena lutinusu jest makabryczna ja brałam po 9 lutinusów na dobę wiec jedno opakowanie na 2 dni mi starczyło i niestety musiałam zmienić na luteine cena 7 zł za 60 tab wiec różnica jest ogromną
Jak macie możliwość to spróbujcie Utrogestanu z Czech ... wychodzi dużo taniej niż lutinus a jest równie dobry. Ja zamawiałam mailowo a paczka przyszła pocztą.
M@gda
Moderatorka
Robilam, 2 razy. To tylko dokładnie usg z pobraniem twojej krwi.Zdam relacje z wizyty Pani dr obejrzała mnie dokładnie i powiedziała, że to nocne minimalne krwawienie najprawdopodobniej było wynikiem maleńkiej nadzerki i ze nic złego się nie zadzialo Super! Odetchnelismy z ulgą! Dzidzia ma już 12.4 mm i jak szybko bije mu serduszko. Pani dr zasugerowała żebyśmy zdecydowali się bardzo wykonanie testu PAPPA. Nie ma żadnych wskazań do tego, bardziej tak dla komfortu psychicznego. Jak myslicie- warto? Robilyscie? Oczywiście mam jeszcze czas na podjęcie decyzji ale już mam mętlik w głowie...
No i... GRATULACJE!!!!!
Jak będę po wrześniowej wizycie dam znać , ja 12, zobaczymy jaki będzie plan.Więc będziemy podchodzily razem od 0 damy radę u mnie nie mam jednego jajnika i jajowodu bo byla bardzo duża torbiel i usunęli a na drugim jajowodzie była ciąża pozamaciczna więc tylko ivf nam zostało u mnie pobrali 6 komórek jedna na starcie odpadła zaplodnily sie 3 w 4 dniu przestały sie 2 rozwijać i jedna blastocysta 5 dniowa była podana Ale niestety nie została ze mna teraz mamy wizytę 13 września zobaczymy jaki ma plan na nas
M@gda
Moderatorka
Ile??? 9??? WOWCena lutinusu jest makabryczna ja brałam po 9 lutinusów na dobę wiec jedno opakowanie na 2 dni mi starczyło i niestety musiałam zmienić na luteine cena 7 zł za 60 tab wiec różnica jest ogromną
edloteh
Ile??? 9??? WOW
@Justyna3007 W takim przypadku to chyba prolutex lub agolutin byłby lepszy Nie zapycha cię tam
reklama
dżoasia
O Boshe to biere a ty to chyba nawet na siku sie po takich dawkach nie obudzisz hahaMi teraz przepisał 5mg i będę łykać jedną rano i jedną wieczorem więc spokojnie jeszcze weź. Ja teraz po transferze będe mieć czopki Diclofenac jeszcze
Podziel się: