No ciekawa jestem jaki on ma plan na nas A gdzie się leczyszJak będę po wrześniowej wizycie dam znać , ja 12, zobaczymy jaki będzie plan.
reklama
tamiza
Fanka BB :)
Proszę Cię bardzo ...Aa zapomniałam dodać ze do Leszczyńskiego to chyba że 3 tyg albo więcej czekaliśmy na wizytęDzięki za info ☺ A u chińczyka jeszcze nie byliśmy więc nie wiem co to za czary odprawia
I mam nadzieję ze i Wam i nam uda się bez pomocy Chińczyka
misis188
Nie spokojnie juz bralam tyle. Tylko nie wiem.czy bede brac rano bo jak ja bede w pracy funkcjonowacO Boshe to biere a ty to chyba nawet na siku sie po takich dawkach nie obudzisz haha
misis188
Kochana glowa do góry! Wszystko bedzie dobrze. Golnij se winka i kropka nie stresujNie wiem wlasnie, juz przed braniem progesteronu mialam takie bole i wtedy te plamienia byly. Dopycham sie czym moge na rozkurczenie ale i tak obstawiam ze endo bylo przerosniete i gowno z tego bedzie.
M@gda
Moderatorka
Czy ja dobrze widzę, że dżoasia po transferze już?? Ależ długo mnie nie bylo!!! To kciuki wielkie, takie megaśne no i pozytywnego myślenia!!!Nie wolno Ci tak myśleć !! Wszystko będzie dobrze !! Przecież obiecałaś mi przesłać fluidy ciążowe a słów chyba na wiatr nie rzucasz ? Kciuki są nadal mocno zaciśnięte więc głowa do góry i nie gadaj głupot !!
dżoasia
Taak, w koncu jest mnie troje, przynajmniej do betyCzy ja dobrze widzę, że dżoasia po transferze już?? Ależ długo mnie nie bylo!!! To kciuki wielkie, takie megaśne no i pozytywnego myślenia!!!
dżoasia
Chcialabym byc dobrej mysli ale co tu zrobic jak czuje sie na @ i to juz przed transferem.... normalnie to bym na to nie zwracala uwagi a tak to.... ohoh jakie to trudneNie wolno Ci tak myśleć !! Wszystko będzie dobrze !! Przecież obiecałaś mi przesłać fluidy ciążowe a słów chyba na wiatr nie rzucasz ? Kciuki są nadal mocno zaciśnięte więc głowa do góry i nie gadaj głupot !!
Evelin83
mnie tez przed transferem bolal brzuch jak przed okresem, tez sie balam ze lada chwila dostane i ze nawet do transferu nie dojdzie. chyba te bole sa naturalne. lykaj nope i sie niie przejmujChcialabym byc dobrej mysli ale co tu zrobic jak czuje sie na @ i to juz przed transferem.... normalnie to bym na to nie zwracala uwagi a tak to.... ohoh jakie to trudne
dżoasia
Sama nie wiem co myśleć, po tylu porażkach boję się mieć nadzieję. Ale co zrobie jak nic nie zrobie. Może mi faktycznie ciążowe hormony biją bo raz myślę tak, raz srak... Obudziłam sie dzisiaj z bólem pleców i znowu myślenie czy to ten dobry znak, który wróży powodzenie czy może to jest wielka kumulacja przez @ Może zadzwońcie do psychiatryka niech po mnie z kaftanem przyjadą...mnie tez przed transferem bolal brzuch jak przed okresem, tez sie balam ze lada chwila dostane i ze nawet do transferu nie dojdzie. chyba te bole sa naturalne. lykaj nope i sie niie przejmuj
reklama
gosia321
Gosiu wyslalam ci privMam dwa, przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje, ale wróciłam ze spontanicznych wakacji. Właśnie czekam na lekarza. Okaże się czy torbiel się zmniejsza i czy pecherzyk pękł. Ciemnienie mam chyba ze 200 tak się boje.
Podziel się: