tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Dziewczyny czy z mialyscie tak, że piszę stosunku pojawiło się lekkie plamienie? Właśnie teraz wyszłam z łazienki i na chusteczce zobaczyłam czerwona krew. Niewiele ale jednak. Nie mam żadnych innych objawów. Nic mnie nie boli. Co mam robić? Nie zadzwonię rzeczoznawca przed 24 do Pani dr Przyznam, że trochę się wystraszylam ale podobno wewnątrz jest duże ukrwienie a i głęboka penetracja mogła se przyczynić... dzisiaj rano robiłam bete i jest ponad 117 tysięcy. Przypomnę, że teraz jest 7.5 tygodnia ciąży. Wizytę zaplanowaną u pani dr mam jutro na 15.50. Mogę poczekać? Jak myślicie?
Powiem Ci szczerze że długo z partnerem wstrzymywalismy się od baraszków, bo też do praktycznie 10,11tc plamiłam z powodu krwiaków w macicy, potem się to wszystko uspokoiło i jakoś tak nie pytałam lekarza czy wolno czy nie i tak od czasu do czasu było lekkie bara bara ale na mnie to bardziej rozluźniająco działało bo niestety zmagałam się długo z bólami skurczowymi brzucha więc po takiej przyjemności lepiej się czułam brzuch nie bolał przez najbliższe kilka godzin po ale nigdy po stosunku nie wystąpiło plamienie żadne więc skoro u Ciebie coś się takiego dzieje to bym odpuściła i nie ryzykowała bym a przy najbliższej wizycie zapytałbym lekarza czy wolno czy nie.
Ja ostatnio w końcu się przełamałam i zapytałam pani doktor i dostałam szlaban do końca ciąży... :-( no cóż poradzić hormony szaleją ale trzeba się powstrzymać, dla dzieciaczków w brzuszku jestem w stanie się poświęcić.