reklama
Więc będziemy podchodzily razem od 0 damy radę u mnie nie mam jednego jajnika i jajowodu bo byla bardzo duża torbiel i usunęli a na drugim jajowodzie była ciąża pozamaciczna więc tylko ivf nam zostało u mnie pobrali 6 komórek jedna na starcie odpadła zaplodnily sie 3 w 4 dniu przestały sie 2 rozwijać i jedna blastocysta 5 dniowa była podana Ale niestety nie została ze mna teraz mamy wizytę 13 września zobaczymy jaki ma plan na nasJa podchodziłam tylko raz, wcześniej inseminacje i ciągłe gadanie, że wszystko jest ok poza jednym niedrożnym jajowodem po ciąży pozamacicznej. Niestety nie mam mrożonych zarodków, bo z ośmiu komórek pobrali tylko 4 z z których tylko dwie się zapłodniły, a jedna przestała się rozwijać w 3 dobie.
Ta jedna którą mi podali nie chciała ze mną zostać. Zobaczę co mi powie na wizycie. Jeszcze muszę odebrać wypis z procedury, zobaczę jaki był zarodek i w ogóle. Więc też będę zaczynać od zera.
dżoasia
Fanka BB :)
Chyba najlepiej idz na ta wizyte...?Dziewczyny mam dylemat. Na dziś miałam umówioną wizytę u lekarza (beta przyrasta 25% na dwa dni). A wczoraj zaczęłam krwawić. Zadzwoniłam do dr i kazała odstawić leki. Ale potem krwawienie ustało a dziś to już nawet skurczy nie mam. I nie wiem czy mam jednak wrócić do leków? Poradźcie coś (tylko bez mydlenia oczu).
Wieczorem wzięłam się za sprzątanie garażu i teraz nie wiem czy to nie od tego to chwilowe krwawienie.
misis188
Doklanie. Tak sie to dziadostwo nazywalo. I w tedy na to.mielismy po 4 opakowania antybiotykuKlebsiella pneumonie pewnie tez to mialam w ciąży, dwa antybiotyki na to wzięłam
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
kredka82
Oj widze ze ciaza dziala[emoji6] pytanie bylo czy brac leki[emoji6][emoji11]Chyba najlepiej idz na ta wizyte...?
Niebezpieczna bakteria w ciążyDoklanie. Tak sie to dziadostwo nazywalo. I w tedy na to.mielismy po 4 opakowania antybiotyku
dżoasia
Ale też było że "miałam umówioną wizytę" - myślałam, że dr kazała nie przychodzić lub coś...Oj widze ze ciaza dziala[emoji6] pytanie bylo czy brac leki[emoji6][emoji11]
Chyba najlepiej idz na ta wizyte...?
Tak, na wizytę oczywiście idę, tylko nie wiedziałam czy wracać do leków, ale już się skontaktowałam z dr i powiedziała żeby nie wracać. Dzięki dziewczyny za odpowiedź.
dżoasia
Przykro mi, że tak to się skończyło ;(Tak, na wizytę oczywiście idę, tylko nie wiedziałam czy wracać do leków, ale już się skontaktowałam z dr i powiedziała żeby nie wracać. Dzięki dziewczyny za odpowiedź.
reklama
nieagatka
Niebezpieczna bakteria w ciąży
Dokladnie, tez ja w ciazy mialam i tez musialam 4 antybiotyki wziac, zeby ja wyleczyc.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: