reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie :-)
Dziewczyny przepraszam ze tak nie za bardzo na temat. Ale siedze teraz i zaczytuje sie w kazdej wolnej chwili na temat invitro (chyba w ten sposob przygotowuje sie na czekajace nas leczenie) ;-) i przyszla mi do glowy jedna, byc moze niemadra mysl. Czy spotkalyscie sie z sytuacja mozliwosci wyboru plci malenstwa przy okazji procedury invitro? Spotkalyscie sie z tym w Polsce? Nie chodzi o to ze chcialabym z takiej mozliwosci skorzystac. Jak kazda z Was, marze tylko o jednym - o zdrowym dziecku :-) bardziej traktuje to w formie ciekawostki w temacie ;-) Myslicie ze w Pl takie rzeczy sa legalne?
Ja też się nad tym zaqstanawiałam od jakiegoś czasu ale też raczej z ciekawości ;) nawet jakby kazali i wybierać to nie mogłabym się zdecydować :)

Ja już po transferze, szybko poszło i lekarz że mam żyć normalnie a od jutra mogę sex uprawiac :szok: teraz wracamy do domu.
Haha zayebystego masz doktorka :D To zalecenie to masz idealnie wstrzelone w dzisiejszy temat forumowy :D:D:D Ja bym się chętnie bzyknęła ale z 2 tabl lutinusa w pochwie to chyba zbyt duże tarcie by było :-D:-D:-D Kiedy masz w planach betę?? Idziemy razem w pon??? :D

Haha zayebystego masz doktorka :D To zalecenie to masz idealnie wstrzelone w dzisiejszy temat forumowy :D:D:D Ja bym się chętnie bzyknęła ale z 2 tabl lutinusa w pochwie to chyba zbyt duże tarcie by było :-D:-D:-D Kiedy masz w planach betę?? Idziemy razem w pon??? :D
Nie podpuszczaj mnie ;) planuje 6.09 będzie to 8dpt a zarazem rocznica ślubu. A powiedzcie jak żyć mam polezeć 2-3 dni czy normalnie mogę pojechać jutro do znajomych na grilla posiedziec czy rsczej odpuścic?

reklama
Nie podpuszczaj mnie ;) planuje 6.09 będzie to 8dpt a zarazem rocznica ślubu. A powiedzcie jak żyć mam polezeć 2-3 dni czy normalnie mogę pojechać jutro do znajomych na grilla posiedziec czy rsczej odpuścic?
Ja żyję tak, że wczoraj po transferze polazłam na pizze i drobne zakupy do spożywczaka a potem do wieczora leniuchowanie, a dzisiaj dopiero pół godziny temu wstałam bo takie mam spanie - miałam 2 podejścia do tego od rana ale raz skończyło wiz w wc na siku a potem śniadaniem :D Wychodzę z założenia że będę leżeć i spać ile mi się będzie chciało - kto mi zabroni?? :D a potem normalnie zrobię jakiś obiad, coś posprzątam i pójdę na jakiś spacer - co mi się zachce :D
Idź na tego grilla tylko nie zmarznij bo wieczory już chłodne :) Zawsze to jakaś odmiana :)

Do góry