reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

DziewcZyny a po punkcji jak sie czulyscie szlyscie normalnie do pracy ??? Czy l4 albo urlop ??
Moja kierowniczka w swoim poprzednim sklepie miała już dziewczyna która też podchodziła i dalej próbuje in vitro I jak się z nią rozmawiałam to mówiła że lepiej w naszych warunkach nie wracać po punkcji w sumie nie wiem sama jak to wygląda ale słyszałam że lepiej odpoczywać

reklama
Okiej czyli jak dostanę to wezmę l4 a jak niw to wolne jeszcze parę dni mam wolnego lepiej się nie stresować j zostać w domu.. mam prace biurową ale czasem stresująca..... więc od punkcji do bety będę w domku

Właśnie ja łykałam przez miesiąc i niecodziennie ale np co 3 dni dopoccwowo probuotyk stosuje...

Wyszła mi bakteria na szyjce enterococcus faecalis - to w jelitach normalnie występuje, wiec w kupce tez będzie. Oraz w pochwie dodatkowo do tamtej jeszcze e.coli. Czyli taka typowa bakteria..

Muszę chyba bardziej regularnie brać te probiotyki. I antybiotykiem teraz ostra terapie zastosować.
Ja tez mialam e coli i macminor 500 te globulki mi wyleczyly. A m Twoj sie tez leczy? Bo moze niech on posiewy zrobi na bakterie bo moze sie na wzajem zarazacie

Okiej czyli jak dostanę to wezmę l4 a jak niw to wolne jeszcze parę dni mam wolnego lepiej się nie stresować j zostać w domu.. mam prace biurową ale czasem stresująca..... więc od punkcji do bety będę w domku
no dokładnie. A ja trzymam kciuki :) Myśę że z L4 nie bedzie problemu, powiedz że masz stres w pracy :)

U mnie znowu dodatnie wymazy... kurczę, co ja robię nie tak... muszę doleczyc przed wizyta startowa u Lewego. Macie pomysły dlaczego ciagle mam bakterie?

@anett96, tez celuje w wizytę u Lewego 22.09 :) na która godzinę masz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja z bskteriami walczylam dlugo. Osobiscie ci polecam provag, invag-mi bardzo pomogly. Co do higieny to do wycierania sie mam malutkie ręczniki i co sie umyje to daje do prania tak ze zawsze uzywam go raz po praniu. Antybiotykow zjadlam.mnostwo. a twój M tez bierze leki? I podcieraj sie zawsze do tylu. Moze to glupie ale js w tych sprawach postepowalam wczesniej.inaczej tj. Wycieralam.sie recznikiem kompielowym ktorego nie zmieniam cidziennie, podcieralam sie do gory i tak samo mylam.sie

reklama
Do góry