Moja kierowniczka w swoim poprzednim sklepie miała już dziewczyna która też podchodziła i dalej próbuje in vitro I jak się z nią rozmawiałam to mówiła że lepiej w naszych warunkach nie wracać po punkcji w sumie nie wiem sama jak to wygląda ale słyszałam że lepiej odpoczywaćDziewcZyny a po punkcji jak sie czulyscie szlyscie normalnie do pracy ??? Czy l4 albo urlop ??
reklama
mnie za pierwszym razem mocno bolały jajcory i chodziłam na wpół zgięta. Drugim razem nic nie bolało. Ja brałam L4DziewcZyny a po punkcji jak sie czulyscie szlyscie normalnie do pracy ??? Czy l4 albo urlop ??
kredka82
Fanka BB :)
Ja tez mialam e coli i macminor 500 te globulki mi wyleczyly. A m Twoj sie tez leczy? Bo moze niech on posiewy zrobi na bakterie bo moze sie na wzajem zarazacieWłaśnie ja łykałam przez miesiąc i niecodziennie ale np co 3 dni dopoccwowo probuotyk stosuje...
Wyszła mi bakteria na szyjce enterococcus faecalis - to w jelitach normalnie występuje, wiec w kupce tez będzie. Oraz w pochwie dodatkowo do tamtej jeszcze e.coli. Czyli taka typowa bakteria..
Muszę chyba bardziej regularnie brać te probiotyki. I antybiotykiem teraz ostra terapie zastosować.
no dokładnie. A ja trzymam kciuki Myśę że z L4 nie bedzie problemu, powiedz że masz stres w pracyOkiej czyli jak dostanę to wezmę l4 a jak niw to wolne jeszcze parę dni mam wolnego lepiej się nie stresować j zostać w domu.. mam prace biurową ale czasem stresująca..... więc od punkcji do bety będę w domku
l4DziewcZyny a po punkcji jak sie czulyscie szlyscie normalnie do pracy ??? Czy l4 albo urlop ??
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
misis188
Ja z bskteriami walczylam dlugo. Osobiscie ci polecam provag, invag-mi bardzo pomogly. Co do higieny to do wycierania sie mam malutkie ręczniki i co sie umyje to daje do prania tak ze zawsze uzywam go raz po praniu. Antybiotykow zjadlam.mnostwo. a twój M tez bierze leki? I podcieraj sie zawsze do tylu. Moze to glupie ale js w tych sprawach postepowalam wczesniej.inaczej tj. Wycieralam.sie recznikiem kompielowym ktorego nie zmieniam cidziennie, podcieralam sie do gory i tak samo mylam.sieU mnie znowu dodatnie wymazy... kurczę, co ja robię nie tak... muszę doleczyc przed wizyta startowa u Lewego. Macie pomysły dlaczego ciagle mam bakterie?
@anett96, tez celuje w wizytę u Lewego 22.09 na która godzinę masz?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
kredka82
Podziel się: