reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny zaraz Was nadrabiam od piątku trochę naprodukowałyście!
Dżoana -transfer był?! Leżysz po?! :) Jestem z Tobą myślami!

No to co u mnie:
Dzis o 9.30 zrobilismy iui, o mało nawet do tego by nie doszło, do Mąż mial wynik dziś 1 mln! ale po preparatyce udało się 2 mln wiec iui za nami.

Co do AMH - spadło mi przez niecały rok do 0,29!!! Myślicie że jest szansa jeszcze czyj uż przekwitłam? :)

I postanowione zmieniamy klinike i jestem zapisana do Lewego. Pierwszy wolny termin był na 22 wrzesnia. Mam nadzieję ze on pomoże!
Nawet nie wiesz jak Ci zycze zeby sie udalo choc szanse male to pamietaj ze cuda sie zdarzaja!

Na poprawe jakosci jajeczek ja pilam inofem w saszetkach. Moze sprobuj?
A ivf to udawalo sie i na nizszym amh eiec nie jest zle!

reklama
U mnie znowu dodatnie wymazy... kurczę, co ja robię nie tak... muszę doleczyc przed wizyta startowa u Lewego. Macie pomysły dlaczego ciagle mam bakterie?

@anett96, tez celuje w wizytę u Lewego 22.09 :) na która godzinę masz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Moze to glupie i slabe ale moze zacznij brac jakis lacibios femina albo cos na regulacje flory bakteryjnej. Zbadaj rowniez kupke bo moze tam sa vakterie i przechodza?

Dziewczyny zaraz Was nadrabiam od piątku trochę naprodukowałyście!
Dżoana -transfer był?! Leżysz po?! :) Jestem z Tobą myślami!

No to co u mnie:
Dzis o 9.30 zrobilismy iui, o mało nawet do tego by nie doszło, do Mąż mial wynik dziś 1 mln! ale po preparatyce udało się 2 mln wiec iui za nami.

Co do AMH - spadło mi przez niecały rok do 0,29!!! Myślicie że jest szansa jeszcze czyj uż przekwitłam? :)

I postanowione zmieniamy klinike i jestem zapisana do Lewego. Pierwszy wolny termin był na 22 wrzesnia. Mam nadzieję ze on pomoże!

Powodzenia :). I życzę, żebyś nie musiała na tą wizytę 22 września iść, bo już nie będzie potrzebna

U mnie znowu dodatnie wymazy... kurczę, co ja robię nie tak... muszę doleczyc przed wizyta startowa u Lewego. Macie pomysły dlaczego ciagle mam bakterie?

Ja prdl... a co ci wyszlo dodatnie? Jak np paciorkowiec to moze byc ze jestes nosicielem i jakby sama siebie zarazasz... moze faktycznie warto lykac cos oslonowego?

Lekarz mówił że jest 10 Jajeczek dobrych.
.a trzy już trochę przerosniete... super.. . Już się bałam ze odwoła transfer bo cos wspomniał i wcześniej mi nie mówił żeby mnie nie denerwować.. .Ale super wszystko jest okiej... uff.... już nie mogę sie doczekać.. .Ale troszkę stresu jest... oby wsZystko się udało kochana a Ty teraz duzoo odpoczywaj....
No to piekny wynik!!! Zobaczysz ten tydzien ci zleci jak z bicza!

Ja sama ciągle mam. Dostałam od @Destino dużo dobrych rad jak się tego pozbyć pogadaj z Nią [emoji6]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Moze to glupie i slabe ale moze zacznij brac jakis lacibios femina albo cos na regulacje flory bakteryjnej. Zbadaj rowniez kupke bo moze tam sa vakterie i przechodza?

Właśnie ja łykałam przez miesiąc i niecodziennie ale np co 3 dni dopoccwowo probuotyk stosuje...

Wyszła mi bakteria na szyjce enterococcus faecalis - to w jelitach normalnie występuje, wiec w kupce tez będzie. Oraz w pochwie dodatkowo do tamtej jeszcze e.coli. Czyli taka typowa bakteria..

Muszę chyba bardziej regularnie brać te probiotyki. I antybiotykiem teraz ostra terapie zastosować.

reklama
Ja nie wiem jak to jest ale mam za soba 5 transferow. Zawsze lezalam do bety, po 4 transferze chodzilam na krótkie spacery. A teraz bede brac l4 na 2 dni i wracam do pracy bo lezeniem kropkowi nie pomoge. Wiadomo ze w dniu transferu ruch ogranicze do minimum ale potem wracam do pracy
Dziękuję za odpowiedź:) no ja akurat będę miała urlop i mam nadzieję że to będzie najlepszy urlop w moim życiu;) w sumie gdyby nie urlop to bym i tak wzięła l4 bo mam pracę fizyczną i ciężką więc nawet kierowniczka mówiła żebym nie wracała do pracy jak nie będę pewna w 100%;)

Do góry