reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja czekam sobie do środy na następną wizytę ciekawe jak będzie ale muszę szybko wracać z Białegostoku bo mam zmianę nocną niestety brak ludzi u nas i od piątku już urlop więc będę sobie odpoczywają i mam nadzieję Przytulala mojego kropka :)) urlop spędzę w domu no ale trudno mąż chce mnie gdzieś zabrać ale już sama nie wiem lepiej chyba leżeć... większość z Was już wie jak to wygląda A ja tak się stresuje że wczoraj wieczorem usiadłam i się poplakalam i mówiłam do mojego m że już chciałabym żebyśmy wieczory spędzali z naszym szczesciem:( chciałabym już być po ... ogólnie mam problem z opanowaniem stresu i boję się że zawale:(

reklama
Ja czekam sobie do środy na następną wizytę ciekawe jak będzie ale muszę szybko wracać z Białegostoku bo mam zmianę nocną niestety brak ludzi u nas i od piątku już urlop więc będę sobie odpoczywają i mam nadzieję Przytulala mojego kropka :)) urlop spędzę w domu no ale trudno mąż chce mnie gdzieś zabrać ale już sama nie wiem lepiej chyba leżeć... większość z Was już wie jak to wygląda A ja tak się stresuje że wczoraj wieczorem usiadłam i się poplakalam i mówiłam do mojego m że już chciałabym żebyśmy wieczory spędzali z naszym szczesciem:( chciałabym już być po ... ogólnie mam problem z opanowaniem stresu i boję się że zawale:(
Ja nie wiem jak to jest ale mam za soba 5 transferow. Zawsze lezalam do bety, po 4 transferze chodzilam na krótkie spacery. A teraz bede brac l4 na 2 dni i wracam do pracy bo lezeniem kropkowi nie pomoge. Wiadomo ze w dniu transferu ruch ogranicze do minimum ale potem wracam do pracy

Dziewczyny zaraz Was nadrabiam od piątku trochę naprodukowałyście!
Dżoana -transfer był?! Leżysz po?! :) Jestem z Tobą myślami!

No to co u mnie:
Dzis o 9.30 zrobilismy iui, o mało nawet do tego by nie doszło, do Mąż mial wynik dziś 1 mln! ale po preparatyce udało się 2 mln wiec iui za nami.

Co do AMH - spadło mi przez niecały rok do 0,29!!! Myślicie że jest szansa jeszcze czyj uż przekwitłam? :)

I postanowione zmieniamy klinike i jestem zapisana do Lewego. Pierwszy wolny termin był na 22 wrzesnia. Mam nadzieję ze on pomoże!
Nooo juz myslalam ze cos niedobrego sie stalo, myslalam i myslalam o tobie a tu cisza!:) no to lezymy razem:) my tez w domu juz:)
Co do zmiany kliniki -dobra decyzja! Amh faktycznie ci spadlo ale jak przy tych dawkach urosly 2ladne pechole to nastepnym razem stawiam na co najmniej 8! Tylko mam nadzieje ze sie nie przekonam o tym czy mam racje bo wlasnie dzieje sie Wasz cud!!!

No to kochana byle do piatku:) trzymam kciuki! :)

Czadersko!!! A co u Twoich pecherzykow? Wiesz ile hodujesz potencjalnych jajek?:)

Lekarz mówił że jest 10 Jajeczek dobrych.
.a trzy już trochę przerosniete... super.. . Już się bałam ze odwoła transfer bo cos wspomniał i wcześniej mi nie mówił żeby mnie nie denerwować.. .Ale super wszystko jest okiej... uff.... już nie mogę sie doczekać.. .Ale troszkę stresu jest... oby wsZystko się udało kochana a Ty teraz duzoo odpoczywaj....

U mnie znowu dodatnie wymazy... kurczę, co ja robię nie tak... muszę doleczyc przed wizyta startowa u Lewego. Macie pomysły dlaczego ciagle mam bakterie?

@anett96, tez celuje w wizytę u Lewego 22.09 :) na która godzinę masz?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja nie wiem jak to jest ale mam za soba 5 transferow. Zawsze lezalam do bety, po 4 transferze chodzilam na krótkie spacery. A teraz bede brac l4 na 2 dni i wracam do pracy bo lezeniem kropkowi nie pomoge. Wiadomo ze w dniu transferu ruch ogranicze do minimum ale potem wracam do pracy
Ja ogolnie mysle ze nie ma reguly. Ja w dzien transferu zrobilam ponad 300km samochodem i 2000km samolotem i nie lezalam caly dzien bo po pierwsze musialam sie spakowac (co wcale latwe nie jest) do tego samolot mial ponad 2h opoznienia wiec musialam na twardym krzesle wysiedziec 3h wiec ogolnie ten dzien trwal ponad 20h i bylam totalnie wykonczona.

Do góry