reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Noo i lez przynajmniej z 30min po z pęcherzam pełnym [emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dokladnie! To bylo najgorsze. Ale luz - wlaczyli nam muzyczke romantyczna, zebysmy mogli celebrowac ten intymny moment. Milo z ich strony, tylko ciezko celebrowac, jak mysle tylko o pojsciu sikac [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A robia u Was usg podczas transferu? Bo ogolnie z tym pelnym pecherzem chodzi o to zeby macica byla lepiej widoczna na usg przed powloki brzuszne, no i ze niby szyjka lepiej robi a-kuku do lekarza :D wiec latwiej mu sie bezbolesnie dostac do srodka :)

Robią i na początku trochę mocniej przyciśnie, ale potem jak już sobie wszystko poustawia to jest bezboleśnie i błyskawicznie i można się spokojnie relaksować :) bez obawy o popuszczenie:p

A robia u Was usg podczas transferu? Bo ogolnie z tym pelnym pecherzem chodzi o to zeby macica byla lepiej widoczna na usg przed powloki brzuszne, no i ze niby szyjka lepiej robi a-kuku do lekarza :D wiec latwiej mu sie bezbolesnie dostac do srodka :)
Robia usg i ja pamietam ze latwo poszlo i nic za bardzo nie szukali.

Dziewczyny zaraz Was nadrabiam od piątku trochę naprodukowałyście!
Dżoana -transfer był?! Leżysz po?! :) Jestem z Tobą myślami!

No to co u mnie:
Dzis o 9.30 zrobilismy iui, o mało nawet do tego by nie doszło, do Mąż mial wynik dziś 1 mln! ale po preparatyce udało się 2 mln wiec iui za nami.

Co do AMH - spadło mi przez niecały rok do 0,29!!! Myślicie że jest szansa jeszcze czyj uż przekwitłam? :)

I postanowione zmieniamy klinike i jestem zapisana do Lewego. Pierwszy wolny termin był na 22 wrzesnia. Mam nadzieję ze on pomoże!

reklama
Do góry