Chce już znowu podejść od razu... 4vwrzesnia mam. Wizytę
I bardzo dobrze trzeba iść za ciosem.
"Energiczna" to tak nie bez powodu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chce już znowu podejść od razu... 4vwrzesnia mam. Wizytę
Noo i lez przynajmniej z 30min po z pęcherzam pełnym [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
A robia u Was usg podczas transferu? Bo ogolnie z tym pelnym pecherzem chodzi o to zeby macica byla lepiej widoczna na usg przed powloki brzuszne, no i ze niby szyjka lepiej robi a-kuku do lekarza wiec latwiej mu sie bezbolesnie dostac do srodka
Ale on teraz na urlopie i pierwsza wizytę chce mieć już z glowy
Robia usg i ja pamietam ze latwo poszlo i nic za bardzo nie szukali.A robia u Was usg podczas transferu? Bo ogolnie z tym pelnym pecherzem chodzi o to zeby macica byla lepiej widoczna na usg przed powloki brzuszne, no i ze niby szyjka lepiej robi a-kuku do lekarza wiec latwiej mu sie bezbolesnie dostac do srodka
DokladnieRobią i na początku trochę mocniej przyciśnie, ale potem jak już sobie wszystko poustawia to jest bezboleśnie i błyskawicznie i można się spokojnie relaksować bez obawy o popuszczenie
Dawniej jak nie bylo usg przezpochwowego to zawsze babki musialy miec pelne pecherze do badania. Moze teraz niektorzy po prostu z s pominaja ze maja juz duzo lepszy sprzet do tych rzeczyRobia usg i ja pamietam ze latwo poszlo i nic za bardzo nie szukali.