Dom to zawsze dom. Super[emoji7]Dziewczyny wypuszczają mnie do domu
Mam się oszczędzać żeby krwiak się wchłonął
Z dzidziusiem wszystko ok na szczęście
reklama
Płacz, śmiej się i skacz z radosci. To ostatnie szczególnie, bo niedługo brzuszek skutecznie Ci to uniemożliwi. Gratulacje Kochana[emoji7] [emoji7] [emoji9]wiem ze dla energiczna jest dzis smutny dzien, bardzo mi przykro z tego powodu. dla mnie okazal sie szczesliwy, wynik 410 , w srode powtorze dla pewnosci, az boje sie uwierzyc. placze, smieje sie i tak na zmiane,nie wierze. jak to ktoras ma napisane w opisie: cudzie trwaj...
gosia321
Fanka BB :)
Od zawsze tu na forum niestety radosc miesza sie ze zloscia i zalem z powodu niepowodzeniawiem ze dla energiczna jest dzis smutny dzien, bardzo mi przykro z tego powodu. dla mnie okazal sie szczesliwy, wynik 410 , w srode powtorze dla pewnosci, az boje sie uwierzyc. placze, smieje sie i tak na zmiane,nie wierze. jak to ktoras ma napisane w opisie: cudzie trwaj...
Kochana gratuluje tobie sie udalo
Zazdraszczam
Dziewczyny miał ktoś z Was transfer w Gyncentrum? Kogo polecacie?
Od transferów to dr Mercik ☺ Ale nie wiem czy to akurat można sobie wybrać. Robi ten kto ma akurat dyżur, a termin ustalany jest w oparciu o warunki w macicy a nie życzenia pacjentek (choć czasami bardzo by się chciało, żeby było inaczej ). Kiedy planujesz znowu podchodzić?
dżoasia
A robia u Was usg podczas transferu? Bo ogolnie z tym pelnym pecherzem chodzi o to zeby macica byla lepiej widoczna na usg przed powloki brzuszne, no i ze niby szyjka lepiej robi a-kuku do lekarza wiec latwiej mu sie bezbolesnie dostac do srodkaJa miałam w gyncentrum cztery transfery i też zawsze wysiusiana
tusiaczzek1988
Dziewczyny miał ktoś z Was transfer w Gyncentrum? Kogo polecacie?
U mnie szczęśliwą rękę miał Dr. Mercik - dużo dziewczyn go polecą ja znam go jedynie z transferów bo lekarza prowadzącego mam innego.
dżoasia
No i gitarka! Jak sie cos dzieje to zawsze nawet porazke latwiej zniesc macie jeszcze mrozaki czy od nowa stymulacja?Chce już znowu podejść od razu... 4vwrzesnia mam. Wizytę
dżoasia
To chyba latwiej o kolejne podejscie? sorki ze nie pamietalam ale jakos chwile cie nie bylo na forum, prawda?Ja do Az..
reklama
dżoasia
A jaki u Was problem? Ja sobie dzis troche ulzylam bo u mnie w klinice probuja wciskac niektore leki duzo drozej niz w aptece to im nagadalam ze tyle kasy juz u nich zostawilam, ze teraz nawet kilkadziesiat zl maja dla mnie duze znaczenie. U mnie jak sie teraz nie uda to tez bede umawiac sie do immunologa... z tym, ze mialam juz teraz podawany accofil...No nie do końca, wszystko też kosztuje i nie mało, wiadomo że nie tyle co stymulacja... Ale sporo, bo leczenie immunologiczne też sporo kosztowalo
Podziel się: