Kurcze ja nie wiem co ci wszyscy lekarze w pl maja z tym pelnhm pecherzem. Mi w czechach nikt nic nie mowil wirc ja jeszcze zaraz przed siusiu zrobilam.
Ja miałam w gyncentrum cztery transfery i też zawsze wysiusiana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze ja nie wiem co ci wszyscy lekarze w pl maja z tym pelnhm pecherzem. Mi w czechach nikt nic nie mowil wirc ja jeszcze zaraz przed siusiu zrobilam.
Przy pełnym pencherzu lepiej się podaje zarodki ,lekarze wiedzą co robią. Każda klinika ma swoje procedury warto im zaufać.Kurcze ja nie wiem co ci wszyscy lekarze w pl maja z tym pelnhm pecherzem. Mi w czechach nikt nic nie mowil wirc ja jeszcze zaraz przed siusiu zrobilam.
Ja w Paryżu tez na pelnym pecherzu widocznie im to ułatwia co szpital ,klinika to inaczej. Trzeba sie stosowac do zalecen innego wyjcia nie ma,chociaż przyznam ze bylo nie przyjemne to trzymanieKurcze ja nie wiem co ci wszyscy lekarze w pl maja z tym pelnhm pecherzem. Mi w czechach nikt nic nie mowil wirc ja jeszcze zaraz przed siusiu zrobilam.
Noo i lez przynajmniej z 30min po z pęcherzam pełnym [emoji23][emoji23]Ja nie robilam w pl i rez musialam miec pelny. 3 szkl wody 45min przed transferem. Myslalam, ze pekne...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz dbaj o Was i czekamy na wspaniałe wieści [emoji7]My juz w domku, ja leze i odpoczywam a tata zajmuje sie dziecmi haha lezy i gada mi do brzucha [emoji14] a ja sie w sumie teraz troche czuje jakby mnie to nie dotyczylo, jakby tam na samolocie lezal ktos inny...
Tak strasznie mi przykro..U mnie klapa ((
W Pl to chyba taki standart.Tak sobie wymyślili,że ma to ułatwić prawidłowy przebieg transferu.W informacji z kliniki mialam napisane,że trzeba wypić do 1 litra wody przed zabiegiem.Kurcze ja nie wiem co ci wszyscy lekarze w pl maja z tym pelnhm pecherzem. Mi w czechach nikt nic nie mowil wirc ja jeszcze zaraz przed siusiu zrobilam.