reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No nie wiem jak CI to wytłumaczyć. Czasem możesz wbić się w jakieś zrosty i w tedy był siniak albo ja na początku mojej przygody z zastrzykami robiłam szybki ruch ręki i przed samym brzuchem zwalnialam i czasem wkręcałam zastrzyk-nawet kiedys M się ze mnie smiał że to się wbija a nie wkręca:)
U mnie źle to było raz jak trafiłam w jakąś żyłkę i poleciało trochę krwi - wtedy miałam siniaka na ok 1,5cm. A ogólnie wbijałam się bez śladu :)

reklama
Rozluźniona to byłam do wczoraj :D Dzisiaj już mam stresa jak przed matura albo przed egz na prawko :D Kończę ostatnią lampeczkę eliksiru na endo, potem cukierki z apteki, rano pewnie ze 3 razy sraczka i mogę jechać na 12.40 :) A transfer będzie Mireczek robił...
Bedzie dobrze, ja juz od dawna trzymam kciuki z twoj jutrzejszy wielki dzien, pomysl teraz jak to zlecialo, TO JUZ JUTRO!!![emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji3]

Szef, nie szef - ważne żeby mial szczęśliwą rękę... [emoji14] A u Ciebie kiedy jakaś wizyta? Też już bliziutko :D
Bedzie dobrze trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] zobaczysz ze teraz przez najblizsze 9 miesiecy bedziesz lezakowala na kanapie a potem opiekowala sie dwoma cudnymi maluchami[emoji110] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Bedzie dobrze trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] zobaczysz ze teraz przez najblizsze 9 miesiecy bedziesz lezakowala na kanapie a potem opiekowala sie dwoma cudnymi maluchami[emoji110] [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystko dobrze tylko kto będzie obsrakane pampersy zmieniał :rofl::rofl::-D:-D:rofl2::rofl2:
Jeju, niby zleci ale mógłby to być już następny pon bo tak mam w planie betować :)

reklama
Rozluźniona to byłam do wczoraj :D Dzisiaj już mam stresa jak przed matura albo przed egz na prawko :D Kończę ostatnią lampeczkę eliksiru na endo, potem cukierki z apteki, rano pewnie ze 3 razy sraczka i mogę jechać na 12.40 :) A transfer będzie Mireczek robił...
Jeju dzoasia ja nie wierze ze to juz jutro!!! Szok jak przelecialo! Strasznie Ci kibicuje [emoji11][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]

Do góry