a źle to jak?Puregon mi osobiście podawało się najlepiej ale jak źe się wbiłam to nie raz był siniak. Ale tak najgorsze mam po fragminie
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Nie za późno, teraz już tylko wielkość pęcherzyków raczej ma znaczenie. U mnie punkcja była w 17dc, więc masz jeszcze trochę czasu. Na pierwszej weryfikacji lekarz u mnie zmierzył ok 12 pęcherzyków ale były małe i miały od 5 do 9 mm. Daj im czasA w piątek to już nie jest pozno...? nie znam się bardzo na tym to by był już 16dc?
dżoasia
Ale cudne BoboJuz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
misis188
No nie wiem jak CI to wytłumaczyć. Czasem możesz wbić się w jakieś zrosty i w tedy był siniak albo ja na początku mojej przygody z zastrzykami robiłam szybki ruch ręki i przed samym brzuchem zwalnialam i czasem wkręcałam zastrzyk-nawet kiedys M się ze mnie smiał że to się wbija a nie wkręcaa źle to jak?
misis188
Dżoasiu czy ty już się rozluźniasz przed jutrzejszym transferem??Ale cudne BoboChyba będzie dziewczynka bo jak dla mnie na zdjęciu wygląda jakby miała długie rozpuszczone włosy
![]()
dżoasia
Teoretycznie termin punkcji lekarz wyznacza jak minimum 3 pęcherzyki mają powyżej 16mm. Piszę teoretycznie bo nie zawsze rożnie ich więcej...Trochę mnie pocieszylyscie ale martwię się czy nie za późno to wszystko będzie ? Wizytę mam jeszcze w środę A później chyba w piątek punkcja mi wypadnie tak ? Nie jestem pewna na 100% tak któraś z Was tu przypuszczała jak zapytałamtylko tak myślę czy wszystko w dobrym czasie ....
[emoji23] tez tak pomyslalam, a moj mąż od paru tyg mowi do dziecka Franio.Ale cudne BoboChyba będzie dziewczynka bo jak dla mnie na zdjęciu wygląda jakby miała długie rozpuszczone włosy
![]()
dżoasia
Rozluźniona to byłam do wczorajDżoasiu czy ty już się rozluźniasz przed jutrzejszym transferem??Nie wiesz kto go będzie robił??
dżoasia
To może będzie Franio - Metal hahaha[emoji23] tez tak pomyslalam, a moj mąż od paru tyg mowi do dziecka Franio.
reklama
misis188
Dobrze będzie. Trzymam kciuki. Toż to szef we własnej osobie więc musi się udacRozluźniona to byłam do wczorajDzisiaj już mam stresa jak przed matura albo przed egz na prawko
Kończę ostatnią lampeczkę eliksiru na endo, potem cukierki z apteki, rano pewnie ze 3 razy sraczka i mogę jechać na 12.40
A transfer będzie Mireczek robił...
Podziel się: