reklama
kredka82
Fanka BB :)
Cudowne widoki[emoji7]Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
Madzia-Badzia89
Zaciekawiona BB
Ja w 14dpt miałam 837Mam pytanko do dziewczyn z bliźniakami. Pamiętacie może swoje bety?
Niedawno ktoś o to pytał ale przeszukanie forum graniczy z cudem
Pięknie Evulek!!!! Cudowne uczucie, nie!? Oby tak dalej!!!!!Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
gosia321
Cudna kropka :*Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
adunnnia90
Cudne[emoji7]Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Puregon spoko mi się wbijalwow piękne wieści oby tak dalej. Dziewczyny udanych wizyt i podgladania [emoji5]Mam pytanie do tych które miały puregon. Wychodziły wam siniaki? wczoraj był pierwszym zastrzyk i mam siniaka dał mi dawkę 300 i mam póki co rozpisane do 01.09 a leków mam na 10 dni. skomentował moja poprzednia stymulacja że za mała dawkę menopuru tamten lekarz mi rozpisal hmmm
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja mialam 6 pęcherzyków jedna blastka wyhodowana rośnie w brzuchu[emoji6]Nie wiem co mam myśleć mój m też się martwi... A jeżeli mam następną wizytę w środę i jeszcze coś urośnie to myślicie że kiedy mogę mieć punkcje ? Tak się martwię właśnie stanęliśmy po drodze żeby podać te dwa zastrzyki ... mój m się smieje że mówimy kropki hihi i pociesza mnie i mówi że naprwno jeden z nich to będzie ten nasz upragniony kropek )))
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
meg86
Super Życzę żeby dalej pięknie rosłoJuz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
Slicznie!!![emoji7]
Teraz patrze masz termin co moj mial byc))Tylko ze mi zribila psikus i przyszla 14/3/17
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: