reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

koszt koło tysiąca. Robie - szczerze ja już wydałam tyle na leczenie że tysiac już mnie nie rusza w ogóle a szkodami tego pecherzyka zmarnowac..
Dobra decyzja ale szczerze mowiac co do ewentualnego nastepnego podejscia do Ivf... nie trac juz czasu u tej pani... jesli nidgy jeszcze na e przepisywala takich dawek pacjentkom a dziewczyny tu niektore mialy 3 rzy wieksze dawki to chyba cos jest nie tak...?? Nawet jak masz badania za free i znizki to jak dla mnie szkoda czasu i nerwow - ile czlowiek moze zniesc...
Mi sie w tym roku marzyla dominikana - taki naprawde hardcore jak dla mnie bo jedyne gdzie bylismy razem to w zakopcu ze 3 razy na kilka dni :-D:-D:-D ale tak wypadlo ze jeszcze przed ostatnia iui umawialam termin w klinice od ivf i jakos tak szybko poszlo ze w koncu nie bylo jak

reklama
Dobra decyzja ale szczerze mowiac co do ewentualnego nastepnego podejscia do Ivf... nie trac juz czasu u tej pani... jesli nidgy jeszcze na e przepisywala takich dawek pacjentkom a dziewczyny tu niektore mialy 3 rzy wieksze dawki to chyba cos jest nie tak...?? Nawet jak masz badania za free i znizki to jak dla mnie szkoda czasu i nerwow - ile czlowiek moze zniesc...
Mi sie w tym roku marzyla dominikana - taki naprawde hardcore jak dla mnie bo jedyne gdzie bylismy razem to w zakopcu ze 3 razy na kilka dni :-D:-D:-D ale tak wypadlo ze jeszcze przed ostatnia iui umawialam termin w klinice od ivf i jakos tak szybko poszlo ze w koncu nie bylo jak
przemyślę to na spokojnie. dzięki :)

koszt koło tysiąca. Robie - szczerze ja już wydałam tyle na leczenie że tysiac już mnie nie rusza w ogóle a szkodami tego pecherzyka zmarnowac..

Chyba zrobilabym tak samo będąc na Twoim miejscu. Lepiej skorzystać z szansy jaka by nie była niż potem się zastanawiać co by było gdybyś się nie zdecydowała.

reklama
Do góry