reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A to chyba nie ma sensu Rzeczywiście in vitro z jedną komórka.
Może ta inseminacja jak masz niskie amh a stymulacja i tak była to szkoda żeby cykl przepadł całkowicie
tak dlatego robimy. Co prawda mój M jak mówię ma problem z wiązaniem z hialuronianem ale cóż cuda się zdarzają :)

reklama
@anett96 kochana dobra decyzja ... trzymamy mocno kciuki i będziemy sie modlić.... A co do ivf to tez bym się zastanaowila nad zmianą lekarza.....
A urlop też mi sie marzy o też do Grecji byl am raz i chciałabym tam wrócić..... ale naraZie to marzę bo każdy grosz odkładamy.... nie wiadomo co się jeszcze wydarzy... ale obiecałam sobie ze jak sie uda i dzidzia by przyszła na swiat za rok wyjeżdżamy na wakacje do Grecji

@anett96 kochana dobra decyzja ... trzymamy mocno kciuki i będziemy sie modlić.... A co do ivf to tez bym się zastanaowila nad zmianą lekarza.....
A urlop też mi sie marzy o też do Grecji byl am raz i chciałabym tam wrócić..... ale naraZie to marzę bo każdy grosz odkładamy.... nie wiadomo co się jeszcze wydarzy... ale obiecałam sobie ze jak sie uda i dzidzia by przyszła na swiat za rok wyjeżdżamy na wakacje do Grecji
ja byłam dwa razy na Krecie i zachwyciłam się głownie to chyba jedzeniem :) no i marzę teraz o innej wyspie o ROdos. ehh marzeia dobra rzecz :) A gdzie byłas?

ja byłam dwa razy na Krecie i zachwyciłam się głownie to chyba jedzeniem :) no i marzę teraz o innej wyspie o ROdos. ehh marzeia dobra rzecz :) A gdzie byłas?

Mi sie nigdy nie udalo ale moi rodzice byli w tym roku na Krecie i co do jedzenia to prawie plakali chleb i ser żółty w sklepie kupowali[emoji23] byli dwa czy trzy razy w Turcji to mówią ze Grecja pod względem jedzenia się chowa

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Powiem wam że wszytskie Greckie wyspy są piękne. Byałam na Krecie, Zakynthos, Korfu, a w tym roku byliśmy na Gran Canarii. Lot trwał 6 godzin, dużo drożej jak w Grecji a widoki Greckie są ne do zastąpienia. Ja gorąco polecam Zakynthos-jestem w nim zakochana.

Dziewczyny czy estrofem od 3 dnia cyklu to będzie przygotowanie do sztucznego czy naturalnego cyklu przy criotransferze? Bo szczerze mówiąc nic nie wiem na ten temat.

reklama
Hehehe a ja bylam też w Turcji rok temu ale wolałam jedzenie z Grecji... ile ludzi tyle opinii... I w Turcji nie dla mnie klimat ..... ale ogólnie super..... nie ważne gdzie byle slonce plaza morze i basen

Do góry