tak dlatego robimy. Co prawda mój M jak mówię ma problem z wiązaniem z hialuronianem ale cóż cuda się zdarzająA to chyba nie ma sensu Rzeczywiście in vitro z jedną komórka.
Może ta inseminacja jak masz niskie amh a stymulacja i tak była to szkoda żeby cykl przepadł całkowicie
reklama
@anett96 kochana dobra decyzja ... trzymamy mocno kciuki i będziemy sie modlić.... A co do ivf to tez bym się zastanaowila nad zmianą lekarza.....
A urlop też mi sie marzy o też do Grecji byl am raz i chciałabym tam wrócić..... ale naraZie to marzę bo każdy grosz odkładamy.... nie wiadomo co się jeszcze wydarzy... ale obiecałam sobie ze jak sie uda i dzidzia by przyszła na swiat za rok wyjeżdżamy na wakacje do Grecji
A urlop też mi sie marzy o też do Grecji byl am raz i chciałabym tam wrócić..... ale naraZie to marzę bo każdy grosz odkładamy.... nie wiadomo co się jeszcze wydarzy... ale obiecałam sobie ze jak sie uda i dzidzia by przyszła na swiat za rok wyjeżdżamy na wakacje do Grecji
meg86
Fanka BB :)
Pewnie ze taktak dlatego robimy. Co prawda mój M jak mówię ma problem z wiązaniem z hialuronianem ale cóż cuda się zdarzają
Trzeba wierzyc
ja byłam dwa razy na Krecie i zachwyciłam się głownie to chyba jedzeniem no i marzę teraz o innej wyspie o ROdos. ehh marzeia dobra rzecz A gdzie byłas?@anett96 kochana dobra decyzja ... trzymamy mocno kciuki i będziemy sie modlić.... A co do ivf to tez bym się zastanaowila nad zmianą lekarza.....
ja byłam dwa razy na Krecie i zachwyciłam się głownie to chyba jedzeniem no i marzę teraz o innej wyspie o ROdos. ehh marzeia dobra rzecz A gdzie byłas?@anett96 kochana dobra decyzja ... trzymamy mocno kciuki i będziemy sie modlić.... A co do ivf to tez bym się zastanaowila nad zmianą lekarza.....
ja byłam dwa razy na Krecie i zachwyciłam się głownie to chyba jedzeniem no i marzę teraz o innej wyspie o ROdos. ehh marzeia dobra rzecz A gdzie byłas?
Też bylam na krecie tak jedzenie super.. ogólnie mi sprzyjał klimat.... i z mila checia bym pojechala i odpoczela... moze za jakiś czas
Mi sie nigdy nie udalo ale moi rodzice byli w tym roku na Krecie i co do jedzenia to prawie plakali chleb i ser żółty w sklepie kupowali[emoji23] byli dwa czy trzy razy w Turcji to mówią ze Grecja pod względem jedzenia się chowaja byłam dwa razy na Krecie i zachwyciłam się głownie to chyba jedzeniem no i marzę teraz o innej wyspie o ROdos. ehh marzeia dobra rzecz A gdzie byłas?
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
misis188
Powiem wam że wszytskie Greckie wyspy są piękne. Byałam na Krecie, Zakynthos, Korfu, a w tym roku byliśmy na Gran Canarii. Lot trwał 6 godzin, dużo drożej jak w Grecji a widoki Greckie są ne do zastąpienia. Ja gorąco polecam Zakynthos-jestem w nim zakochana.ja byłam dwa razy na Krecie i zachwyciłam się głownie to chyba jedzeniem no i marzę teraz o innej wyspie o ROdos. ehh marzeia dobra rzecz A gdzie byłas?
Featherlight76
Dziewczyny czy estrofem od 3 dnia cyklu to będzie przygotowanie do sztucznego czy naturalnego cyklu przy criotransferze? Bo szczerze mówiąc nic nie wiem na ten temat.
reklama
Podziel się: