misis188
Fanka BB :)
sztucznyDziewczyny czy estrofem od 3 dnia cyklu to będzie przygotowanie do sztucznego czy naturalnego cyklu przy criotransferze? Bo szczerze mówiąc nic nie wiem na ten temat.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sztucznyDziewczyny czy estrofem od 3 dnia cyklu to będzie przygotowanie do sztucznego czy naturalnego cyklu przy criotransferze? Bo szczerze mówiąc nic nie wiem na ten temat.
a widzisz zależy może kto co lubi albo na jaki hotel trafili bo ja w turcji tez byłam i mi greckie bardziej psuje. W tureckim się nie zakochałam No i ja jaram sie Kretą a ponoć to najbrzydsza wyspa ja byłam 2 razy i zjeździłam ją całą i teraz maaarzę o nastepnych ale obawiam się też uchodzcówMi sie nigdy nie udalo ale moi rodzice byli w tym roku na Krecie i co do jedzenia to prawie plakali chleb i ser żółty w sklepie kupowali[emoji23] byli dwa czy trzy razy w Turcji to mówią ze Grecja pod względem jedzenia się chowa
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
dziękuję ja się pomodlę też za Was wszystkie w Gidlach.Tam dokonują się cuda uzdrowieńZ mojej strony masz gwarancję, że kciuki będą zaciśnięte i nie zapomnę o Tobie na niedzielnej mszy
nie bałaś się jechac do turcji?Hehehe a ja bylam też w Turcji rok temu ale wolałam jedzenie z Grecji... ile ludzi tyle opinii... I w Turcji nie dla mnie klimat ..... ale ogólnie super..... nie ważne gdzie byle slonce plaza morze i basen
o też chcę Zakyntos. Wszystkie kiedyś odwiedzę! a co!Powiem wam że wszytskie Greckie wyspy są piękne. Byałam na Krecie, Zakynthos, Korfu, a w tym roku byliśmy na Gran Canarii. Lot trwał 6 godzin, dużo drożej jak w Grecji a widoki Greckie są ne do zastąpienia. Ja gorąco polecam Zakynthos-jestem w nim zakochana.
dziękuję ja się pomodlę też za Was wszystkie w Gidlach.Tam dokonują się cuda uzdrowień
nie bałaś się jechac do turcji?
Trzymam kciuki by te okropne plamiena Was opuściły!!!![emoji5]Dziewczyny , jestem w szpitalu. Wczoraj wieczorem dostałam takiego krwotoku że mało na zawał nie zeszłam. Pojechałam na pogotowie i mnie zatrzymali. Zrobili usg , dzidziuś żyje i serduszko bije ale mówią że może w jedna lub w drugą stronę pójść... Krwawie jeszcze choć mniej niż wczoraj, nic mi nie dają tylko tak leżę i odpoczywam . Zobaczymy czy to coś przyniesie.
Podziwiam Was ze macie jeszcze siły na modlitwę . jeszcze Pol roku temu wierzyłam ze to coś może dac.. Widocznie albo za cicho mówię albo Bóg mnie nie lubi .dziękuję ja się pomodlę też za Was wszystkie w Gidlach.Tam dokonują się cuda uzdrowień
To i tak wieksze niz moje bo ja mialam 0.79rok temu miałam 0,9