rok temu miałam 0,9A jakie masz amh?
reklama
Ilona 88
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji4]Dziewczyny Kochane!
Criotransfer na cyklu naturalnym dwóch maluchów.
Dziś 12dpt BETA 340!!!!!!!!
Szczęście wylewa się ze mnie!
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
nie są wysokie? ginek mi mowila ze są końskie iże nigdy nikomu takich nie dawała... hmmm. to była moja 3stymulacja. pierwsza była w kwietniu potem czerwiec. K*rwa juz nie wiem czy mialam 0,9 czy 0,7 to amh rok temu. musze poszukac wyniku!tez o to pytam,i mam jeszcze jedno byla to twoja 1 stymulacja? jesli nie to kiedy byla poprzednia? i czy zawsze mialas takie dawki lekow? bo wysokie to one wcale nie sa
Super[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]Dziewczyny Kochane!
Przykro mi. Według mnie inseminacja też chyba mija sie z celem, ale może lekarz wie co mówi. Z tą adopcją ciężka decyzja i musicie razem dobrze ją przemyśleć żeby sobie potem niczego nie wyrzucać. Tulę Cię mocno[emoji9]rok temu miałam 0,9
A w jakiej klinice jesteś?Kochane, wróciłam z kontroli no i po tym puregonie i menopurze dawki po 150 nie urosło nic więcej ani jeden dodatkowy pecherzyk!! Jak to wgl możliwe?!
Czyli mam tylko wyhodowane 2 pecherzyki..Nie ma sensu ich nawet mrozić i robić ponownie stymulacji żeby nazbierac jajek...Jeden ma17 a drugi 12. Endometrium piękne 10mm ale co z tego...
Ginek zaproponowała mi inseminacje.... Mój mąż ma problem z plemnikami nie dosc ze mało to jeszcze nie wiążą się z hialuronianem, więc wydawało by się że inseminacja nie ma sensu ale w drugiej strony udało nam się kiedyś naturalnie...
Ehh nie wiem już co robić po tej IUI.
Ginek podejrzewa ze AMH tak drastycznie spadło,że nic już nie rośnie jeżeli chodzi o pęcherzyki...
Ja pamiętam, że dziewczyny miały dużo wyższe dawki przy stymulacji...
Rozumiem, że to kolejna stymulacja. Dr nic nie wspomniał o większej dawce?
Przygotuj się na czekanie w poczekalni prof lubi się spóźniaćKochane w niedzielę jadę na pierwszą wizytę w czasie stymulacji jest to 11 dc i nam do was pytanie...mniej więcej w którym dniu może być punkcja?
meg86
Fanka BB :)
Dalej w szpitalu. Nie badali mnie dzisiaj i tak mam leżeć. Usg dopiero zrobią we wtorek
Dziękuję że pytasz
reklama
Super GratulujęDziewczyny Kochane!
Podziel się: