meg86
Fanka BB :)
Ogromne gratulacjeDziewczyny Kochane!
Criotransfer na cyklu naturalnym dwóch maluchów.
Dziś 12dpt BETA 340!!!!!!!!
Szczęście wylewa się ze mnie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogromne gratulacjeDziewczyny Kochane!
Anetka a ile Ty masz lat ze takie problemy z AMH? Mnie IUI rozczarowalo, ale jak jest okazja, warto sprobowac! Ja mam ladne AMH a mialam dawke najpierw 300 potem 375 puregonu i 6 pecherzykow. Zaplodnionych prawidlowo 3, dotrwała jedna blastkaKochane, wróciłam z kontroli no i po tym puregonie i menopurze dawki po 150 nie urosło nic więcej ani jeden dodatkowy pecherzyk!! Jak to wgl możliwe?!
Czyli mam tylko wyhodowane 2 pecherzyki..Nie ma sensu ich nawet mrozić i robić ponownie stymulacji żeby nazbierac jajek...Jeden ma17 a drugi 12. Endometrium piękne 10mm ale co z tego...
Ginek zaproponowała mi inseminacje.... Mój mąż ma problem z plemnikami nie dosc ze mało to jeszcze nie wiążą się z hialuronianem, więc wydawało by się że inseminacja nie ma sensu ale w drugiej strony udało nam się kiedyś naturalnie...
Ehh nie wiem już co robić po tej IUI.
Ginek podejrzewa ze AMH tak drastycznie spadło,że nic już nie rośnie jeżeli chodzi o pęcherzyki...
Gratulacje[emoji16][emoji16][emoji16]Dziewczyny Kochane!
Gratulacje!!!Dziewczyny Kochane!
Oj ja bardzo przrzywan i caly czas zagladam w majty bo sie boje..Jejku Dziewczyny przezywacie chyba te nasze ostatnie krwawienia
Ale sny są na odwrót
GratulacjeDziewczyny Kochane!
To nie jedt zle! Tamte podrosna i bedzie co mrozic[emoji6]Ja właśnie po wizycie mam 3 dojrzałe jajca ok 20 mm a chyba z 7 małych ok 14 mm.jutro kolejna wizyta dziś jeszcze menoupr 150.... zobaczymy czy podrosna....
Jeszcze podrosną! Rób kolejny zastrzyk i wysiaduj jajka!Ja właśnie po wizycie mam 3 dojrzałe jajca ok 20 mm a chyba z 7 małych ok 14 mm.jutro kolejna wizyta dziś jeszcze menoupr 150.... zobaczymy czy podrosna....