Featherlight76
Fanka BB :)
Dziewczyny czekam na wizytę,zaraz moja kolej,nie wiem czemu, ale jakiś taki dziwny niepokój czuję.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
problem leży w tym że jest ich tak mało. Chyba faktycznie brak juz jest rezerwy jajników... Adopcja.. nie wiem czy dała bym rade..Anett a adopcja zarodka? Albo dawczyni komorki? Bo bo co iui jak za male pecherzyki nawet przy stymulacji? To tylko moim zdaniem strata kasy a lekarka chyba nie ma innego pomyslu skoro tak zaproponowsla. Moze zmienic lekarza?
nie może być dziś już kolejnej złej wiadomości. Ja wyczerpałam limit. U Ciebie musi być ok! Trzymam kciuki!Dziewczyny czekam na wizytę,zaraz moja kolej,nie wiem czemu, ale jakiś taki dziwny niepokój czuję.
A jakie masz amh?problem leży w tym że jest ich tak mało. Chyba faktycznie brak juz jest rezerwy jajników... Adopcja.. nie wiem czy dała bym rade..
Mam.nadzieje ze przyniesiesz dobre wiesciDziewczyny czekam na wizytę,zaraz moja kolej,nie wiem czemu, ale jakiś taki dziwny niepokój czuję.
tez o to pytam,i mam jeszcze jedno byla to twoja 1 stymulacja? jesli nie to kiedy byla poprzednia? i czy zawsze mialas takie dawki lekow? bo wysokie to one wcale nie saA jakie masz amh?
A mi dla odmiany śniło mi się przytulanko. Takie delikatne bo wiedziałam, że jestem po operacji, ale i tak to był piękny sen...Ja wlasnie doczytuje bo zjadlam sniadanie i zasnelam i obudzilam sie chwile temu cala spocona ze bylam na jakiejs wycieczce i byly tam osoby ktore znam (nawet kolezanka z liceum z ktora nie mam kontaktu) i wszystkie bylysmy po ivf. I ja mowie ze tak mocno krwawie ze cala podpaska w krwi az przeciekla i za chwile znowu do wc i plakalam ze juz po wszystkim i ze ja @ po prostu dostalam potem bylam u kuzynki w rodzinnym domu (tez mieszka za granica) i u niej w wc i dalej krew... i sie obudzilam...
[emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny czekam na wizytę,zaraz moja kolej,nie wiem czemu, ale jakiś taki dziwny niepokój czuję.
Gratuluję!! Dbaj o siebie.Dziewczyny Kochane!
Criotransfer na cyklu naturalnym dwóch maluchów.
Dziś 12dpt BETA 340!!!!!!!!
Szczęście wylewa się ze mnie!