meg86
Fanka BB :)
Coś mi tu dają w tabletkach może to też toMi moja pani doktor przepisałam 3x2 cyclonamine to jest właśnie lek zatrzymujący krwawienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś mi tu dają w tabletkach może to też toMi moja pani doktor przepisałam 3x2 cyclonamine to jest właśnie lek zatrzymujący krwawienia.
Mam prolutex od piątku do piątku i dają mi tu sporo tabletek.Powodzenia dziś dziewczynki [emoji4]samych dobrych wieści Wam życzę [emoji9]
@meg86 ja też zmagałam się z krwiakiem , też brałem relanium i nospę i zwiększona dawka luteiny , może i prolutex warto by było włączyć, by tak nie grzebać często na dole [emoji28]Trzymam kciuki za dobre wieści no i odpoczywaj [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Oby tylko dzidziuś był dzielny i wygrał z krwiakamiKrwiaki robią się bo TAK. Całkiem bez powodu!!! Mi w szpitalu jak wychodziłam to powiedzieli że do 16 tc mogą się niestety robić
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Tu Lekarze mało co mówiąMeg dzidzius bedzie walczyl!
A powiedzieli lekarze dlaczego ten krwiak sie zrobil?
A ten spacer o ktorym mowilas mogl miec cos wspolnego?Tu Lekarze mało co mówią
Nie wiadomo skąd Ale prawdopodobnie od krwawienia a krwawienie nie wiadomo skąd
Pytakas Sol, ale ja też miałam crio na cyklu naturalnym więc napiszę - może się przyda. U mnie robiony był monitoring owulacji żeby określić dokładny jej dzień. No i tu w zależności o tego jak regularny jest cykl moga wystarczyć np.dwie wizyty a może być ich więcej. U mnie owulacja się przesunela więc miałam 4 czy 5. Dodatkowo w okresie okoloowulacyjnym miałam badanie estradiolu i progesteronu. Na kazdej wizycie sprawdzanie grubości endometrium. Od dnia owulacji miałam brać luteine i w zależności od tego iludniowy jest zarodek criotransfer jest w różnych dniach. Jeśli 3dniowy to w 3 dniu po owulacji, jeśli 5dniowy to w 5.
Dzień owulacji jest liczony jako 1 dzień?
Możliwe bo jak mam teraz leżeć to może wcześniej też powinnamA ten spacer o ktorym mowilas mogl miec cos wspolnego?
Meg,spacer nie powoduje krwiakow,musialabys przez plotki skakac i ogolnie wspinac sie po skalach ,zeby to spowodowalo uszkodzenie naczynia krwionosnego i krwiaka. Mialas go od jakiegos czasu i nie wiedzialas ,przypadek ze wlasnie wtedy pekl i laczasz ze soba te dwie rzeczy. Nie rob sobie wyrzutow,spacer i swierze powietrze sa bardzo w ciazy wskazane.To nie twoja winaMożliwe bo jak mam teraz leżeć to może wcześniej też powinnam