reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@oczekujaca2790 miłego podglądania kropka i samych dobrych wiadomości !
@Andraste , @dreamscometrue cudownych widoków
@dżoasia powodzenia !
Za wszystkie kobity jak zwykle trzymam mocno kciuki :)
Życzę wszystkim miłego dnia :-D

PS
@Ilona 88 serio ??:errr: na wizytę na NFZ musisz czekać ponad rok ? Mam nadzieję ze nie i to tylko błąd w dacie :rofl:
Nie już poprawiłam jakiś błąd się wkradł [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana w 9 tyg trafiłam na IP z krwotokiem . Lało się jak z kranu ze mnie i byłam pewna ze poroniłam . Po badaniu okazało się ze mam ogromnego krwiaka i lekarz już dawno takiego nie widział . Powiedział ze szanse są małe ze dziecko przeżyje bo jest w takim miejscu ze w każdej chwili może go zabrać a jest dwa razy tak wielki jak płód . Nie zostałam w szpitalu . Wypisałam się do domu i lezalam plackiem w domu przez trzy tygodnie . Wstawałam na siku i lekki prysznic . Krwiak się długo nie wchłaniał ale ważne było ze dziecko rosło i stawało się większe i silniejsze . Dziś leci 17tc i moja córcia jest silna i zdrowa ale wiem jak było mi ciężko uwierzyć ze się uda i będzie dobrze . Trzymam kciuki za was !!!! Będzie dobrze !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To samo u mnie też pojechałam we wtorek bo krew mi leciała znowu i dr przyjeła mnie było wszytsko Ok serduszko biło i mówiła ze dzidzius się rusza ale nie mogłam zobaczyć dokladnie ruszał głowka jak dla mnie;) ale powiedziała że prawdopodobnie jest krwiak i zaczyna odklejać się kosmówka którą jest pod scianą macicy czy coś takiego ale w bardzo małej wielkosci więc nie ma powodów do nie pokoju i miałam dziś jechać na wizytę ale odmówiłam i jade 31 bo tak kazała.U mnie własnie leci 9 tydzień

Miałam usg dzidziuś żyje ale jest krwiak.
Czekam na wizytę może coś więcej powiedzą
To się nie ruszaj leż cały czas... Oby się wchłonął . Jakiej jest wielkości krwiak, jaki % zajmuje... To jest ważne żeby nie był w stanie w razie opóźnienia pociągnąć za sobą zarodka.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

meg kciuki!!! bierzesz acard albo heparyne zastrzyki? lepiej na czas krwiaka odstawic chociaz Acard.
jest jeszcze jakis lek, ktory obkurcza naczynia krwionosne i niektorzy ginowie przy krwiakach daja, ale teraz kurcze nie pamietam...

Powodzenia dziś dziewczynki [emoji4]samych dobrych wieści Wam życzę [emoji9]
@meg86 ja też zmagałam się z krwiakiem , też brałem relanium i nospę i zwiększona dawka luteiny , może i prolutex warto by było włączyć, by tak nie grzebać często na dole [emoji28]Trzymam kciuki za dobre wieści no i odpoczywaj [emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny właśnie oglądałam Pytanie na śniadanie... Była tam kobietka z synkiem którego urodziła w 24 tc w domu... Ważył 620 gram. Matko, jaki on był malusi... Wyłam jak bóbr...

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry