reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@meg86 trzymaj się też przez to przechodziłam! Będzie dobrze zobaczysz. Niestety często w ciąży takie rzeczy się zdarzają jakby nam stresu brakowało ...

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Ka jestem pacjentka dr.Mercika, ale punkcje robił mi Grettka, pierwszy transfer Gajewska, drugi transfer Mercik

No bo pewnie to też jest tak że wiadomo że jak już przychodzi czas na punkcje to nikt nie będzie czekał do dnia kiedy przyjmuje Twój lekarz prowadzący ale myślę że w większej części przypadków mimo wszystko lekarz prowadzący dąży do tego żeby samemu poprowadzić pacjentkę do końca.
Mi tam akurat wszystko jedno było bo moja pani doktor nie robi tych zabiegów jedynie robi iui. Wiec od początku wiedzialam że jestem skazana na tułaczkę między lekarzami punkcję robiła mi Grajewska. Jak dowiedziałam się że dr Mercik będzie robił mi trzeci transfer to się ucieszyłam i udało się.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny dzisiaj 2 dzień od odstawienia leków a @ nadal nie ma i nic na nia nie boli tylko mnie wysypalo mam taka duża opryszczke na ustach ze wyglądam jak bym po botoksie była chyba pójdę jutro do lekarza aby dał na to jakis antybiotyk nie wiem od czego ona się zrobiła ale przed samym transferem też miałam ale w kąciki ust i pytałam lekarza czy to nie przeszkadza powiedział że nie ciekawe czy naprawdę nie przeszkadzało
Kup drovit i przejdzie

Mi tez dawali tylko tabletki i to Cerutin i Nic wiecej plus bralam moje ktore do tej pory biore.U mnie sa sama brudy i co chwile tez zagladam,moja gin mowila zeby sie nie stresowac itd.A poza tym to w u mnie nie wiedzieli skad krwawienie ale ogolnie mialam wrazenie ze ONI chyba w ogole nie mieli pojecia o niczym w tym w szpitalu.
Kurcze zawsze coś musi być nie tak
Ja mam krwotoki i powinni coś zrobić a tu tylko tabletki

reklama
Do góry