reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Masakra tez lezalam bo mialam wlasnie zagrozenie poronieniem ale skonczylo aie dobrze ja wczoraj krwawilam pojechalam do ginka i tez dobrze ale niedawno znowu mi polecialo troszke masakra co my sie mamy niedawno leciali tobie tez biedna 3 maj sie damy rade.Ja leze w domu
Ja się tak martwię...
Ja miałam bardzo dużo dziś tej krwi

reklama
Nie wiem do tej pory. Trzeci lekarz i nie wiadomo skąd
Ale to raczej nic dobrego
Wiesz ja też wylądowałam w szpitalu w 7 tc z krwawienie i też miałam diagnozę "pronienie zagrazajace". I lekarze w szpitalu nic nie widzieli od czego to ale moja dr 5 dno wcześniej robiła mi usg i mówiła że jest krwiak i to on się opróżnił ale w szpitalu już go nie było widać. Nie martw się. Mi lekarze wtedy kazali leżeć i było ok. I mówili że do 16 tyg mogą się zdarzac krwawienia. Trzymam kciuki za was!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Ja się tak martwię...
Ja miałam bardzo dużo dziś tej krwi
A nie ma nigdzie krwiaka? moja powiedziała mi wczoraj że możliwe ze jest bo u mnie zaczyna się odklejać kosmówka nie dużo jak mówiłam ale coś tam zaczyna nie dobrego się dziać i też pozostaję w domku przez pare dni i będe obserwowała.Musi być u nas dobrze nie ma innej opcji ;)

Dziewczyny jestem w szpitalu
Po spacerze dostałam krwotok i zostawiają mnie na podtrzymaniu bo jest zagrożone poronieniem
Muszę leżeć. Dzidziuś się trzyma a was proszę o kciuki
Trzymaj się, musi być dobrze !!!! Trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

I mocniejsza ta miesiączka była bo nie wiem jak sie przygotować ? Czy będzie Armagedon czy tak zwykła jak zawsze
u mnie przyszła jakoś kilka dni po odstawieniu, nie była jakaś bardzo mocna, nic mnie nie bolało... o dziwo... no i w sumie to była taka dziwna... mega duuużo śluzu z krwią, bardzo mało skrzepów itp

reklama
Do góry