reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj. Jeśli nie bierzesz na razie od uwagę IVF to polecam w Krakowie gabinet Ludwin&Ludwin i tam dr Ingę Ludwin. Cudowna dr, bardzo kompetentna, dobrze tam leczą i specjalizują się w chirurgii ginekologicznej. Robią tez zabiegi na nfz wiec jeśli nie jesteś w gorącej wodzie kąpana i możesz poczekać jakiś czas na nfz to polecam. Jeśli chodzi o zabiegi prywatne to mają szybciutkie terminy (mi laparoskopię zrobiła w ciągu tygodnia od decyzji). Piszę o tych zabiegach bo jak wspomniałaś masz problem z endometriozą... Jeśli chodzi o niepłodność to prowadzą stymulacje, monitoringi itp, ich działanie kończy się na IUI. Termin na pierwszą wizytę chyba ok miesiąca. Powodzenia :)
Bardzo dziekuje. Ja juz po laparoskopii. Ale organizm dalej szwankuje i pecherzyki nie chca pekac mimo konskich dawek Pregnylu . Tylko co miesiac torbiele. Jesli dalej nie beda pekac to pozostaje ivf. Dlatego rozgladam sie czy sa w Krakowie i okolicach jakies opcje czy trzeba podrozowac gdzies dalej.

Oki doczytalam :) ja wlasnie myslalam o Gynocentrum w Katowicach. W Parens bylam na monitoringu i tam wlasnie doktor w taki sposob powiedzial ze mam 0% szans na naturalna ciaze ze chyba tam nie wroce. Zero empatii.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Bardzo dziekuje. Ja juz po laparoskopii. Ale organizm dalej szwankuje i pecherzyki nie chca pekac mimo konskich dawek Pregnylu . Tylko co miesiac torbiele. Jesli dalej nie beda pekac to pozostaje ivf. Dlatego rozgladam sie czy sa w Krakowie i okolicach jakies opcje czy trzeba podrozowac gdzies dalej.

Oki doczytalam :) ja wlasnie myslalam o Gynocentrum w Katowicach. W Parens bylam na monitoringu i tam wlasnie doktor w taki sposob ze mam 0% szans na naturalna ciaze ze chyba tam nie wroce. Zero empatii.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chcesz to umów się na wizytę do Ingi... Może będzie miała jakiś pomysł na Ciebie :) Tym bardziej, że oni się nie zajmują ifv więc może coś wymyśli, zamiast od razu naciągać na ifv?
U mnie przy pco miałam tak grube otoczki na jajnikach, że nic nie chciało nawet rosnąć, nie mówiąc już o pękaniu (nie miało co pękać :p) ale po drillingu super reagowałam na leki.
Teraz leczę sie w krakowskim Macierzyństwie... Kilka dziewczyn z tego forum od nich "uciekło" do Katowic... To moje pierwsze ifv i mamy jeszcze u nich zarodki więc na razie będę jeszcze u nich próbować... Szczerze mówiąc modlę się, żeby się udało bo nie mam za bardzo możliwości jeździć gdzieś dalej...

Cześć dziewczyny ☺
Nie było mnie tutaj kilka lat... Ale to forum dawało mi dużo siły w walce o upragnione maleństwo, które teraz smacznie śpi ma 3.5 roku i ma na imię Julia.
Postanowiliśmy wrócić po rodzeństwo.
Na początku sierpnia miałam crio na sztucznym cyklu, niestety nie udane. Na początku września będę miała crio na naturalnym cyklu....
Wszystkim Wam życzę aby marzenie spełniło się jak najszybciej

Cześć dziewczyny ☺
Nie było mnie tutaj kilka lat... Ale to forum dawało mi dużo siły w walce o upragnione maleństwo, które teraz smacznie śpi ma 3.5 roku i ma na imię Julia.
Postanowiliśmy wrócić po rodzeństwo.
Na początku sierpnia miałam crio na sztucznym cyklu, niestety nie udane. Na początku września będę miała crio na naturalnym cyklu....
Wszystkim Wam życzę aby marzenie spełniło się jak najszybciej
W takim razie witamy ponownie chociaż w zmienionym składzie :D
Gratuluję śpiącego cudu :)
A jaka u Was była przyczyna?

reklama
Do góry