reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja po wizycie, nie widm czy pamiętacie z endometrium byl problem podgonilo do 8 utrzymuje estrofem i transfer we wtorek. Martwi mnie fakt ze to bedzie 24dc zapytalam o to lekarza on ze to o niczym nie przesadza ma ciaze z jeszcze pozniejszych transferow ze na sztucznym cyklu o dobre endometrium chodzi.

reklama
Ja po wizycie, nie widm czy pamiętacie z endometrium byl problem podgonilo do 8 utrzymuje estrofem i transfer we wtorek. Martwi mnie fakt ze to bedzie 24dc zapytalam o to lekarza on ze to o niczym nie przesadza ma ciaze z jeszcze pozniejszych transferow ze na sztucznym cyklu o dobre endometrium chodzi.
No to ładnie :D A stosujesz te domowe sposoby czy tylko estrofem? :) Czyli będziesz 1 dzień po mnie :D:D:D

Bardzo dziekuje. Ja juz po laparoskopii. Ale organizm dalej szwankuje i pecherzyki nie chca pekac mimo konskich dawek Pregnylu . Tylko co miesiac torbiele. Jesli dalej nie beda pekac to pozostaje ivf. Dlatego rozgladam sie czy sa w Krakowie i okolicach jakies opcje czy trzeba podrozowac gdzies dalej.

Oki doczytalam :) ja wlasnie myslalam o Gynocentrum w Katowicach. W Parens bylam na monitoringu i tam wlasnie doktor w taki sposob powiedzial ze mam 0% szans na naturalna ciaze ze chyba tam nie wroce. Zero empatii.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A nie chcesz do gyncentrum do ostravy? Ja jestem zadowolona bo pierwszy raz podeszli do czlowieka bez owijania w bawelne

Dziewczyny a czytacie jakies ksiazki o ciazy itd? Bo szukalam na chomikuj ale nie moge nic w pdf znalezc... gdyby ktoras miala w pdf to chetnie na maila przyjme[emoji8]

W takim razie u mnie cud albo doszli do wprawy :D :p
Jak ja byłam to było dużo dziewczyn którym się udało za pierwszym razem w programie rządowym. A prawda jest taka że najbardziej zawsze będziemy polecać tą klinikę w której nam się udało. Mi na razie nie udało się w żadnej ale z obecnej jestem zadowolona najbardziej

Estrofem, orzechy, wino. Mowie do lekarza, że już tyle orzechów zjadłam i mam wstręt a on zaczął się smiać i mówi to dobrze, orzechy zdrowe są :p w którym dc będziesz miała? I jakie masz endo?
ja byłam tylko na wizycie w 9dc i było 8,7mm. Crio w pon czyli 19dc. Niech się śmieją, niech se wierzą w tabletki ja tam swoje o jedzeniu / diecie wiem :p Naprawdę to co jemy może zdziałać cuda. Widzisz, jakoś na tabletkach słabo u Ciebie rosło na na winie i orzechach ruszyło :D

Jak ja byłam to było dużo dziewczyn którym się udało za pierwszym razem w programie rządowym. A prawda jest taka że najbardziej zawsze będziemy polecać tą klinikę w której nam się udało. Mi na razie nie udało się w żadnej ale z obecnej jestem zadowolona najbardziej
Dobre nastawienie to duży krok w stronę sukcesu :) Pod koniec lipca przeszła fala wysokich bet, w sierpniu gorzej to teraz we wrześniu musimy betami nadrobić, nie ważne w jakich klinikach :)

Bardzo dziekuje. Ja juz po laparoskopii. Ale organizm dalej szwankuje i pecherzyki nie chca pekac mimo konskich dawek Pregnylu . Tylko co miesiac torbiele. Jesli dalej nie beda pekac to pozostaje ivf. Dlatego rozgladam sie czy sa w Krakowie i okolicach jakies opcje czy trzeba podrozowac gdzies dalej.

Oki doczytalam :) ja wlasnie myslalam o Gynocentrum w Katowicach. W Parens bylam na monitoringu i tam wlasnie doktor w taki sposob powiedzial ze mam 0% szans na naturalna ciaze ze chyba tam nie wroce. Zero empatii.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Umów się do dr Mercika, lub do dr. Piekarz Adamczyk lub dr Grettki tylko ostrzegam ten ostatni jest małomówny. Wizyta nie zobowiązuję. Zobaczysz co wymyślą, a jak CI sie nie spodoba to będziesz szukać innej kliniki. A jaki jest wasz problem??

reklama
Do góry