reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzwonili do mnie w końcu i mam termin na czw na podanie tego leku... No crio w poniedziałek :D:D:D Od razu jakoś tak lżej na sercu i wgl :) Mam nadzieję, że nic się tam nie pozmieniało i jak dr obiecał tak przytulę 2 bąbelki :) Błagam o kciuki i ciążowe fluidki :D
Przesyłam ciążowe fluidki [emoji8] [emoji8] i juz dzis zaciskam kciukasy za dwa bable aby z Toba zostaly [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miałam tam plastyke jajowodu, Artur Ludwik robił. Pełen profesjonalizm. Ja robiłam prywatnie.

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Dzieciątka mi się u nich nie udało "zrobić" ale jeśli chodzi o chirurgię to są naprawdę na wysokim poziomie :) Artur mi robił histeroskopową polipektomię a Inga driling jajników i wszystko na tip top :) Artur ma swój świat i jest trochę zakręcony ale jego żona konkretna i skrupulatna babeczka. A Ty się u nich leczyłaś też? Ja zabiegi tez prywatnie bo mi zależało na czasie.

Hurra!! Ja już od miesiąca trzymam za Ciebie kciuki ...są całe sine :rofl2:niestety fluidow ciażowych nie mam obecnie na stanie ale liczę ze to ja otrzymam je od Ciebie !!:-D
Mam nadzieję, że uda mi się podwójne do Ciebie wysyłać :D Boję się rozczarowania jak zawsze ale przynajmniej przez te 2 tygodnie odcinam czarne myśli :p

Dziś powiedziała mi że może jest jakiś krwiaczek ale zobaczyła że kosmówka zaczyna się chyba odklejać ale powiedziała żeby nie panikować bo jest bardzo mały wymiar odklejenia czy coś takiego już nie pamietam dokladnie sama.
Brzmi Strasznie ale nie ma co sie zamartwiac. Polez kilka dni to napewno pomaga

Ja własnie się wykapałam i jem i bede dalej leżec jutro odmówie wiyte bo miałam isc na USG piersi bo ginek kazała mi zrobić i odmowie i będe leżeć plackiem :) powiem ci że jak byłam w szpitalu 4,5 dnia to po 2 dniach w szpitalu też mi leciało a leżałam no zobaczymy dalej bede obserwowała już mam pampersa podłożonego więc spoko ;)
Będzie dobrze napewno :)

Ja byłam w Provicie w Krakowie-nie polecam, w Macierzyństwie miałam dwa IVF drugie zakończone ciążą biochemiczną-nie mieli na nas pomysłu albo trafiłam na złego lekarza i moim zdaniem mają kiepskie labolatorium gdyż miałam złe zarodki. Potem Katowice Provita i tam też się nie udało a teraz Gyncentrum i tu jestem pod wrażeniem lablatorium bo miałam 5 ładnych zarodków-zapładnianych miałam 15 oocytów, nie wszytskie się zapłodniły ale i tak byłam szczęśliwa że mam tak łądne zarodki. Ja tą klinike polecam i ja bym jej nie zmieniła tak myślę. Jestem w programie 2+1 i leczę sie u dr Grettki. U mnie jest jeszcze problem z immunologią dlatego dalej walczymy. Ale możesz umówić się do dr Mercika. Dr Grettka jest bardzo dobrym specjalistą ale jest małomówny
My tez bylismy w provicie i podejscie do pacjeta to porazka... szybko zrezygnowalismy

reklama
Do góry