reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny.
Pisalam na innym watku ale @bertha polecila zeby zapytac tutaj.
Musimy z mezem przemyslec kwestie invitro ze wzgledu na endometrioze i niepekajace pecherzyki. Damy sobie ze 3 cykle na cud, a pozniej sie chyba zdecydujemy. Czy moglybyscie mi polecic dobra klinike leczenia nieplodnosci w Krakowie ew. okolice Katowic? Chcialabym sie wybrac na konsultacje.
Sciskam Was wszystkie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam w Provicie w Krakowie-nie polecam, w Macierzyństwie miałam dwa IVF drugie zakończone ciążą biochemiczną-nie mieli na nas pomysłu albo trafiłam na złego lekarza i moim zdaniem mają kiepskie labolatorium gdyż miałam złe zarodki. Potem Katowice Provita i tam też się nie udało a teraz Gyncentrum i tu jestem pod wrażeniem lablatorium bo miałam 5 ładnych zarodków-zapładnianych miałam 15 oocytów, nie wszytskie się zapłodniły ale i tak byłam szczęśliwa że mam tak łądne zarodki. Ja tą klinike polecam i ja bym jej nie zmieniła tak myślę. Jestem w programie 2+1 i leczę sie u dr Grettki. U mnie jest jeszcze problem z immunologią dlatego dalej walczymy. Ale możesz umówić się do dr Mercika. Dr Grettka jest bardzo dobrym specjalistą ale jest małomówny

reklama
Dobrze, że jest w macicy, bo nikomu nie życzę tego co mam. Oby dzidziuś nadrobił, powodzenia[emoji110][emoji110][emoji110]
Mery życzę Ci z całego serca wszystkiego co dobre, oby się kiedyś spełniło Wasze marzenie, należy Wam się! :*
Cieszę się, że lepiej się czujesz, przynajmniej fizycznie.

Polecam dr Paliga z Angeliusa z Katowic

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Dr Paliga i Dr Mańka są bardzo dobrzy ale moim zdaniem zdecydowanie lepsze labolatorium jest w Gyncentrum. i w Gyncentrum kto Cię prowadzi to robi Ci punkcję i transfer a w Provicie są lekarze dyżurni. Mi punkcję i transfer robił dr Ogrodnik-czy jakoś tak i nie miałam do niego przekonania podczas transferu

Moim zdaniem w tych okolicach nie ma dobrych klinik bo ja sama dlugo szukalam i sama sie przekonalam wiec niestety stracilam czas i pieniadze (na pewno szerokim lukiem omijac artvimed ! )

Lepiej jechac dalej a konkretnie
@Kurcia Jak już jesteśmy przy oomijaniu klinik to ja odradzam invimed Katowice szczególnie jeśli problem niepłodności dotyczy także mężczyzny !! Dla nas była to kompletna porażka ..

Ja byłam w Provicie w Krakowie-nie polecam, w Macierzyństwie miałam dwa IVF drugie zakończone ciążą biochemiczną-nie mieli na nas pomysłu albo trafiłam na złego lekarza i moim zdaniem mają kiepskie labolatorium gdyż miałam złe zarodki. Potem Katowice Provita i tam też się nie udało a teraz Gyncentrum i tu jestem pod wrażeniem lablatorium bo miałam 5 ładnych zarodków-zapładnianych miałam 15 oocytów, nie wszytskie się zapłodniły ale i tak byłam szczęśliwa że mam tak łądne zarodki. Ja tą klinike polecam i ja bym jej nie zmieniła tak myślę. Jestem w programie 2+1 i leczę sie u dr Grettki. U mnie jest jeszcze problem z immunologią dlatego dalej walczymy. Ale możesz umówić się do dr Mercika. Dr Grettka jest bardzo dobrym specjalistą ale jest małomówny
Nie chcę się kłócić co do Macierzyństwa i ich labo ale u nas było 6 pięknych blastek z jednej stymulacji (przy obniżonej morfologii nasienia i moim pco). Klinika ma swoje plusy i minusy, jeśli chodzi o kasę to trzeba się o wszystko dopominać, sami od siebie nic nie proponują... Ale jest to moja pierwsza klinika od IVF więc nie mam porównania.

Przepraszam pomyłka. Nie polecam Parens w Krakowie a nie Provity. Provita to przecież Katowice

Nie chcę się kłócić co do Macierzyństwa i ich labo ale u nas było 6 pięknych blastek z jednej stymulacji (przy obniżonej morfologii nasienia i moim pco). Klinika ma swoje plusy i minusy, jeśli chodzi o kasę to trzeba się o wszystko dopominać, sami od siebie nic nie proponują... Ale jest to moja pierwsza klinika od IVF więc nie mam porównania.
Ja juz miałam IVF w 3 klinikach i tam miałam najgorsze zarodki

Dzwonili do mnie w końcu i mam termin na czw na podanie tego leku... No crio w poniedziałek :D:D:D Od razu jakoś tak lżej na sercu i wgl :) Mam nadzieję, że nic się tam nie pozmieniało i jak dr obiecał tak przytulę 2 bąbelki :) Błagam o kciuki i ciążowe fluidki :D
Hurra!! Ja już od miesiąca trzymam za Ciebie kciuki ...są całe sine :rofl2:niestety fluidow ciażowych nie mam obecnie na stanie ale liczę ze to ja otrzymam je od Ciebie !!:-D

reklama
Do góry