reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny.
Pisalam na innym watku ale @bertha polecila zeby zapytac tutaj.
Musimy z mezem przemyslec kwestie invitro ze wzgledu na endometrioze i niepekajace pecherzyki. Damy sobie ze 3 cykle na cud, a pozniej sie chyba zdecydujemy. Czy moglybyscie mi polecic dobra klinike leczenia nieplodnosci w Krakowie ew. okolice Katowic? Chcialabym sie wybrac na konsultacje.
Sciskam Was wszystkie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam w Provicie w Krakowie-nie polecam, w Macierzyństwie miałam dwa IVF drugie zakończone ciążą biochemiczną-nie mieli na nas pomysłu albo trafiłam na złego lekarza i moim zdaniem mają kiepskie labolatorium gdyż miałam złe zarodki. Potem Katowice Provita i tam też się nie udało a teraz Gyncentrum i tu jestem pod wrażeniem lablatorium bo miałam 5 ładnych zarodków-zapładnianych miałam 15 oocytów, nie wszytskie się zapłodniły ale i tak byłam szczęśliwa że mam tak łądne zarodki. Ja tą klinike polecam i ja bym jej nie zmieniła tak myślę. Jestem w programie 2+1 i leczę sie u dr Grettki. U mnie jest jeszcze problem z immunologią dlatego dalej walczymy. Ale możesz umówić się do dr Mercika. Dr Grettka jest bardzo dobrym specjalistą ale jest małomówny

reklama
Dobrze, że jest w macicy, bo nikomu nie życzę tego co mam. Oby dzidziuś nadrobił, powodzenia[emoji110][emoji110][emoji110]
Mery życzę Ci z całego serca wszystkiego co dobre, oby się kiedyś spełniło Wasze marzenie, należy Wam się! :*
Cieszę się, że lepiej się czujesz, przynajmniej fizycznie.

Polecam dr Paliga z Angeliusa z Katowic

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Dr Paliga i Dr Mańka są bardzo dobrzy ale moim zdaniem zdecydowanie lepsze labolatorium jest w Gyncentrum. i w Gyncentrum kto Cię prowadzi to robi Ci punkcję i transfer a w Provicie są lekarze dyżurni. Mi punkcję i transfer robił dr Ogrodnik-czy jakoś tak i nie miałam do niego przekonania podczas transferu

Moim zdaniem w tych okolicach nie ma dobrych klinik bo ja sama dlugo szukalam i sama sie przekonalam wiec niestety stracilam czas i pieniadze (na pewno szerokim lukiem omijac artvimed ! )

Lepiej jechac dalej a konkretnie
@Kurcia Jak już jesteśmy przy oomijaniu klinik to ja odradzam invimed Katowice szczególnie jeśli problem niepłodności dotyczy także mężczyzny !! Dla nas była to kompletna porażka ..

Ja byłam w Provicie w Krakowie-nie polecam, w Macierzyństwie miałam dwa IVF drugie zakończone ciążą biochemiczną-nie mieli na nas pomysłu albo trafiłam na złego lekarza i moim zdaniem mają kiepskie labolatorium gdyż miałam złe zarodki. Potem Katowice Provita i tam też się nie udało a teraz Gyncentrum i tu jestem pod wrażeniem lablatorium bo miałam 5 ładnych zarodków-zapładnianych miałam 15 oocytów, nie wszytskie się zapłodniły ale i tak byłam szczęśliwa że mam tak łądne zarodki. Ja tą klinike polecam i ja bym jej nie zmieniła tak myślę. Jestem w programie 2+1 i leczę sie u dr Grettki. U mnie jest jeszcze problem z immunologią dlatego dalej walczymy. Ale możesz umówić się do dr Mercika. Dr Grettka jest bardzo dobrym specjalistą ale jest małomówny
Nie chcę się kłócić co do Macierzyństwa i ich labo ale u nas było 6 pięknych blastek z jednej stymulacji (przy obniżonej morfologii nasienia i moim pco). Klinika ma swoje plusy i minusy, jeśli chodzi o kasę to trzeba się o wszystko dopominać, sami od siebie nic nie proponują... Ale jest to moja pierwsza klinika od IVF więc nie mam porównania.

Przepraszam pomyłka. Nie polecam Parens w Krakowie a nie Provity. Provita to przecież Katowice

Nie chcę się kłócić co do Macierzyństwa i ich labo ale u nas było 6 pięknych blastek z jednej stymulacji (przy obniżonej morfologii nasienia i moim pco). Klinika ma swoje plusy i minusy, jeśli chodzi o kasę to trzeba się o wszystko dopominać, sami od siebie nic nie proponują... Ale jest to moja pierwsza klinika od IVF więc nie mam porównania.
Ja juz miałam IVF w 3 klinikach i tam miałam najgorsze zarodki

Dzwonili do mnie w końcu i mam termin na czw na podanie tego leku... No crio w poniedziałek :D:D:D Od razu jakoś tak lżej na sercu i wgl :) Mam nadzieję, że nic się tam nie pozmieniało i jak dr obiecał tak przytulę 2 bąbelki :) Błagam o kciuki i ciążowe fluidki :D
Hurra!! Ja już od miesiąca trzymam za Ciebie kciuki ...są całe sine :rofl2:niestety fluidow ciażowych nie mam obecnie na stanie ale liczę ze to ja otrzymam je od Ciebie !!:-D

reklama
Do góry