misis188
Fanka BB :)
Ja byłam w Provicie w Krakowie-nie polecam, w Macierzyństwie miałam dwa IVF drugie zakończone ciążą biochemiczną-nie mieli na nas pomysłu albo trafiłam na złego lekarza i moim zdaniem mają kiepskie labolatorium gdyż miałam złe zarodki. Potem Katowice Provita i tam też się nie udało a teraz Gyncentrum i tu jestem pod wrażeniem lablatorium bo miałam 5 ładnych zarodków-zapładnianych miałam 15 oocytów, nie wszytskie się zapłodniły ale i tak byłam szczęśliwa że mam tak łądne zarodki. Ja tą klinike polecam i ja bym jej nie zmieniła tak myślę. Jestem w programie 2+1 i leczę sie u dr Grettki. U mnie jest jeszcze problem z immunologią dlatego dalej walczymy. Ale możesz umówić się do dr Mercika. Dr Grettka jest bardzo dobrym specjalistą ale jest małomównyWitajcie dziewczyny.
Pisalam na innym watku ale @bertha polecila zeby zapytac tutaj.
Musimy z mezem przemyslec kwestie invitro ze wzgledu na endometrioze i niepekajace pecherzyki. Damy sobie ze 3 cykle na cud, a pozniej sie chyba zdecydujemy. Czy moglybyscie mi polecic dobra klinike leczenia nieplodnosci w Krakowie ew. okolice Katowic? Chcialabym sie wybrac na konsultacje.
Sciskam Was wszystkie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom