meg86
Fanka BB :)
A mówią dlaczego tak masz bo ja nie znam dalej powoduTak ale znowu pojawila sie :/ moze nie duzo ale znowu jest Ta krew
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mówią dlaczego tak masz bo ja nie znam dalej powoduTak ale znowu pojawila sie :/ moze nie duzo ale znowu jest Ta krew
Ja cały weekend Przelezalam może też polez kilka dniHehehe chyba go dostane minelo 5 h od wizyty a mi znowu krew sie pojawila :/ no kur*** masakra ale co będę obserwowala napisałam niedawno do ginek z zapytaniem co mam robic to napisala ze nic nie robic do zobaczenia za 2 tyg tyle
Witaj. Jeśli nie bierzesz na razie od uwagę IVF to polecam w Krakowie gabinet Ludwin&Ludwin i tam dr Ingę Ludwin. Cudowna dr, bardzo kompetentna, dobrze tam leczą i specjalizują się w chirurgii ginekologicznej. Robią tez zabiegi na nfz wiec jeśli nie jesteś w gorącej wodzie kąpana i możesz poczekać jakiś czas na nfz to polecam. Jeśli chodzi o zabiegi prywatne to mają szybciutkie terminy (mi laparoskopię zrobiła w ciągu tygodnia od decyzji). Piszę o tych zabiegach bo jak wspomniałaś masz problem z endometriozą... Jeśli chodzi o niepłodność to prowadzą stymulacje, monitoringi itp, ich działanie kończy się na IUI. Termin na pierwszą wizytę chyba ok miesiąca. PowodzeniaWitajcie dziewczyny.
Pisalam na innym watku ale @bertha polecila zeby zapytac tutaj.
Musimy z mezem przemyslec kwestie invitro ze wzgledu na endometrioze i niepekajace pecherzyki. Damy sobie ze 3 cykle na cud, a pozniej sie chyba zdecydujemy. Czy moglybyscie mi polecic dobra klinike leczenia nieplodnosci w Krakowie ew. okolice Katowic? Chcialabym sie wybrac na konsultacje.
Sciskam Was wszystkie.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
czyli dobrze napisała - nic nie robićLeżeć w łóżku!
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
ja mam ten komfort, że prawie na co dzień mam takie rarytasy bo w tym pracuję ale składniki raczej łatwo dostępne, nawet w biedro są więc polecam, jedzcie dziewczynki, na zdrowieTak smacznie piszesz że aż zachciało mi się jeść
Dziś powiedziała mi że może jest jakiś krwiaczek ale zobaczyła że kosmówka zaczyna się chyba odklejać ale powiedziała żeby nie panikować bo jest bardzo mały wymiar odklejenia czy coś takiego już nie pamietam dokladnie sama.A mówią dlaczego tak masz bo ja nie znam dalej powodu
Ja własnie się wykapałam i jem i bede dalej leżec jutro odmówie wiyte bo miałam isc na USG piersi bo ginek kazała mi zrobić i odmowie i będe leżeć plackiem powiem ci że jak byłam w szpitalu 4,5 dnia to po 2 dniach w szpitalu też mi leciało a leżałam no zobaczymy dalej bede obserwowała już mam pampersa podłożonego więc spokoJa cały weekend Przelezalam może też polez kilka dni
Heh dziękuje widziałam jak bije serduszko a ginek mówi ze sie juz rusza zobaczyłam na monitorna faktycznie coś tam się ruszało mi się wydało że on machał/a głowa heheh@czarnu1a Haha ale cudowny wygląda jak małe misiątko
Dobrze, że jest w macicy, bo nikomu nie życzę tego co mam. Oby dzidziuś nadrobił, powodzenia[emoji110][emoji110][emoji110]Jestem.
Z dobrych wiadomosci tyle że pęcherzyk jest w macicy a nie w jajowodzie.
I to niestety tyle dobrego .
Jest pusty i o połowę za mały co rokuje bardzo źle, ale że beta rośnie, nieważne ze ch... mam dalej brać leki.