reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie akurat sprawa była dość prosta, bo niestety miałam krwiaki jeden zniknął na jego miejsce powstały dwa mniejsze i tak do około 11tc później już nie było widać krwiaków a plamienie od czasu do czasu występowało...nawet tydzień w szpitalu byłam, potem wróciłam do domu i jakoś tak ustąpiło plamienie, ale skurczowe bóle brzucha dopiero niedawno ustaly. Zauważyłam później u mnie że jak szłam za grubszą potrzeba do WC i bardziej musiałam się wysilić to zaraz jakieś lekkie plamienia były więc piłam codziennie syrop lactuloza. Teraz wszystko minęło i oby tak do końca...
Dziękuję :)
U mnie już dzisiaj też lepiej ale wolałabym znać przyczynę tego krwawienia, będę się bała iść na kolejne usg

reklama
Do góry