Nie miałam takich badań zleconychA jakie badania mialaś zlecone KARIOTYP I AZF I TROMBOFILIĘ?
reklama
kredka82
Fanka BB :)
Tez tak mysle moze podjedz i niech sprawdza co sie dziejea lekarz coś Ci odpisał ? W sumie jak Cie tak boli to może do szpitala podjedz??
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny ktoras pisala o detektorach tetna ostatnio i jest takie cos Link do: AngelSounds JPD-100s SMART - Wyłączny dystrybutor
Niby od 12tc i do tego jest aplikacja na tel. No i nie jest to drogie
Na ebay Uk znajdziesz za 19£ czyki jeszxe taniej i wysylka gratis w dwa trzy dni
Ja mam Tylko angelcare baby monitor z kamera bo balam sie wciaz sluchac serca ,kazdy robi jak uwaza)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Liv26
To rzut beretem ode mnie
Tak odpisał żebym powtórzyła w poniedziałek i aby leków nie odstawiala jak mnie tak będzie boleć z 2 h jeszcze to pojadę bo naprawdę nawala mnie chyba ten jajnik a tak to M mam przy sobie i on mnie wspieraa lekarz coś Ci odpisał ? W sumie jak Cie tak boli to może do szpitala podjedz??
meg86
DziękujęU mnie akurat sprawa była dość prosta, bo niestety miałam krwiaki jeden zniknął na jego miejsce powstały dwa mniejsze i tak do około 11tc później już nie było widać krwiaków a plamienie od czasu do czasu występowało...nawet tydzień w szpitalu byłam, potem wróciłam do domu i jakoś tak ustąpiło plamienie, ale skurczowe bóle brzucha dopiero niedawno ustaly. Zauważyłam później u mnie że jak szłam za grubszą potrzeba do WC i bardziej musiałam się wysilić to zaraz jakieś lekkie plamienia były więc piłam codziennie syrop lactuloza. Teraz wszystko minęło i oby tak do końca...
U mnie już dzisiaj też lepiej ale wolałabym znać przyczynę tego krwawienia, będę się bała iść na kolejne usg
A jak dzisiaj bez krwawienia?Dziękuję
U mnie już dzisiaj też lepiej ale wolałabym znać przyczynę tego krwawienia, będę się bała iść na kolejne usg
kredka82
A ja nie wiem czy to kupie. Na razie i tak za wczesnie ale ze temat byl to wstawilam[emoji4]Na ebay Uk znajdziesz za 19£ czyki jeszxe taniej i wysylka gratis w dwa trzy dni
Ja mam Tylko angelcare baby monitor z kamera bo balam sie wciaz sluchac serca ,kazdy robi jak uwaza)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
To może warto zrobić tym bardziej że są to badania na NfzNie miałam takich badań zleconych
Podziel się: