reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja po transferze dostałam tylko lutinus. Widzę ze Wy macie duzo więcej lekow,chce z moją pogadac zeby teraz obstawiła mnie lekami! Co powinnam miec na uwadze oprócz lutinusu? Wiem, że cos na rozkurczowość macicy czyli np.no spa. Podpowiedzcie plis co jeszcze?
Ja miałam tylko progynova i famenita(progesteron). Żadnych innych lekarstw ani w tabletkach ani w zastrzykach.

Paula jak dzisiaj? Lepiej? Dasz rade, silne wszystkie tu jesteśmy przecież !!!
Hej dzisiaj hmmm leze jeszcze w luzku narazie nie płakałam a jak sie czuje jak by ktoś mnie skopal tak ostro podniose się Ale jutro znowu ta krew i jak ten wynik zobaczę znowu będzie rozpacz wiem ze już dobrze nie będzie z tym co jest boli mnie bardzo brzuch ten jajnik tam mnie nawala ze rady ze sobą nie daje

Hej dzisiaj hmmm leze jeszcze w luzku narazie nie płakałam a jak sie czuje jak by ktoś mnie skopal tak ostro podniose się Ale jutro znowu ta krew i jak ten wynik zobaczę znowu będzie rozpacz wiem ze już dobrze nie będzie z tym co jest boli mnie bardzo brzuch ten jajnik tam mnie nawala ze rady ze sobą nie daje
a lekarz coś Ci odpisał ? W sumie jak Cie tak boli to może do szpitala podjedz??

reklama
Na innym watku jedna dziewczyna wstawila takie slowa:

"Na strychu od wieków płonęły trzy świece. Pierwszą świecą była miłość, powiedziała „Tyle jest bólu na świecie, tyle niesprawiedliwości, ludzie są dla siebie źli, ranią się na wzajem, po co ja wam jestem…” Po tych słowach zgasła.
Drugą świecą była wiara, powiedziała „Miłość umarła, świat jest okrutny, ludzie są zagubieni, bez celów, też jestem niepotrzebna…” I zgasła.
W tym momencie na strych weszło malutkie dziecko. Zobaczyło, co się dzieje i wykrzyknęło przerażone: „Co wy robicie?! Nie gaśnijcie, ja się boję ciemności!”
Wtedy odezwała się trzecia świeca, głos miała ciepły, spokojny: „Nie martw się kochanie, dopóki ja płonę, możemy zapalić pozostałe świece, ja jestem NADZIEJA”.

Musze to ukrasc zapisac piekne slowa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry