reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• WP_20170810_12_24_44_Pro.jpg
    WP_20170810_12_24_44_Pro.jpg
    855,7 KB · Wyświetleń: 89
Mi tez sie tak zawsze wydaje bo ja dostalam tylko progesteron no i nospe magnez i witaminy pije na wlasna reke i tyle...
ja po transferze dostałam tylko lutinus. Widzę ze Wy macie duzo więcej lekow,chce z moją pogadac zeby teraz obstawiła mnie lekami! Co powinnam miec na uwadze oprócz lutinusu? Wiem, że cos na rozkurczowość macicy czyli np.no spa. Podpowiedzcie plis co jeszcze?

reklama
Pisz pamietnik to potem se bedziesz czytac jak ja [emoji13][emoji39][emoji23];))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak go czytam Teraz to w Glowie mi Sue nie miesci,18 dpt bylAm Na pogotowiu upierajac sie z lekarzem ze mAm bol dol brzucha i zeby mi usg zrobili [emoji23][emoji23][emoji23];))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry