Oj leci... Aż szkoda, że tak szybko...[emoji10]
reklama
aniaAsia222
Fanka BB :)
Jakos tak mi dziwnie mało bo widze ile tu dziewczyny lekow wypisują...Ale ja przed crio to pewnie dlatego.Przed pierwszym transferem miałam podobnie tylko progesterony dopiero po punkcji zaczynałam.Nie stresuj się co klinika to inna praktyka....
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
A jakie badania mialaś zlecone KARIOTYP I AZF I TROMBOFILIĘ?No ja słyszałam więcej dobrego niż złego ale każdy ma swoje zdanie zobaczymy jak będzie w moim przypadku
A czy miałaś badania genetyczne Ty i Twój mąż?Szczęście będzie wkoncu a lekarz naprawdę jest dobry
Takie badania miałam jakie jeszcze warto wykonać na własną rękę aby szukać przyczynę niepowodzeń ( transfer 1bb, transfer 1bb i morula, stymulacja transfer 3AA i 3 razy porażka :-)
- kariotyp a póżnej MTHFR I TROMBOFILIA skierowanie od lekarza rodzinnego badanie na NFZ badanie wykonane w Mastemed Białystok
- USG TARCZYCY I TSH - na nfz
- wit D3, toxoplazmoza IGG i IGM
- AMH ( można na nfz ale ja robiłam prywatnie)
- hcv, Ca 125, antygoagulant toczniowy, - prywatnie
- na nfz - morfologia , alt, wit b`12, cholesterol, crp, ob,
- przeciwciała tpo, atg, ft4, ft4 - od endokrynologa
- grupa krwi prywatnie
- Chlamydia trachomatis - prywatnie
- kariotyp a póżnej MTHFR I TROMBOFILIA skierowanie od lekarza rodzinnego badanie na NFZ badanie wykonane w Mastemed Białystok
- USG TARCZYCY I TSH - na nfz
- wit D3, toxoplazmoza IGG i IGM
- AMH ( można na nfz ale ja robiłam prywatnie)
- hcv, Ca 125, antygoagulant toczniowy, - prywatnie
- na nfz - morfologia , alt, wit b`12, cholesterol, crp, ob,
- przeciwciała tpo, atg, ft4, ft4 - od endokrynologa
- grupa krwi prywatnie
- Chlamydia trachomatis - prywatnie
kredka82
Dziewczyny wczoraj pobolaly mnie plecy i jak sie obudzilam bola mnie tez odcinek ledzwiowy (mam z ta czescia problem i co jakis czas tj. co kilka miesiecy mnie boli) ale juz nie raz czytalam ze we wczesnrj ciazy to nic dobrego. Dla przypomnienia 7t2d i w piatek na usg byl jeszcze jeden pecherzyk ale lekarz mowil ze pusty. Czy taki bol moze oznaczac ze ten pusty pecherzyk mnie opuszcza? Czy moze to zagrazac kropkowi?
Ostatnia edycja:
Ewunka
W 6 dpt blastki beta dobrze rokujaca to beta dwucyfrowaa jaka wartość pierwszej betyj est ok?
kredka82
Mi tez sie tak zawsze wydaje bo ja dostalam tylko progesteron no i nospe magnez i witaminy pije na wlasna reke i tyle...Jakos tak mi dziwnie mało bo widze ile tu dziewczyny lekow wypisują...
nieagatka
Ja jadłam normalnie i nawet mała kawę z rana piłam oczywiście więcej mleka niż kawy [emoji3]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez jadlam normalnie. Nawet zdazalo mi sie grzeszyc hamburgerem albo fanta (przez cala ciaze mialam meeeega ochote, mimo ze normalnie nie pije) [emoji4]
Kawe tez zdazylo mi sie wypic, ale sporadycznie, bo ogolnie nie lubie, choc w ciazy rzecz jasna mi sie chcialo [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
ewelin86
Oj hamburgera albo cole tez zdarzyło się zjeśćJa tez jadlam normalnie. Nawet zdazalo mi sie grzeszyc hamburgerem albo fanta (przez cala ciaze mialam meeeega ochote, mimo ze normalnie nie pije) [emoji4]
Kawe tez zdazylo mi sie wypic, ale sporadycznie, bo ogolnie nie lubie, choc w ciazy rzecz jasna mi sie chcialo [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: