reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny powiem wam że już mam ***** serdecznie dość za mało wycierpialam się w życiu ***** za mało **** mnie po prostu chyba zaraz szczeli czuje taki żal rozpacz wszystko na raz fontannę lez wyplakalam a chciałam wierzyć że yo naprawdę nie sen
Paulinko bardzo mi przykro.. tak czekałam na Twoje wyniki.. Musisz to jakims sposobem poukładać w głowie i z nowym nastawieniem podejść kolejny raz! Nic z tym już nie zrobisz a zły humor i łzy owszem są oczyszczające i potrzebne ale nie są konstruktywne! Musicie byc blisko siebie i walczyć dalej. Powodzenia kochana!

reklama
Dziewczyny proszę o szczera odpowiedź czy mam jeszcze wierzyć że będzie dobrze ze ruszy w poniedziałek tak szczerze jeśli tak spadła to myślicie że jest szansa że będzie dobrze ???

Hej. Jestem [emoji4]Kropki zdrowe i rosną. Ja naskarżyłam lekarzowi na Tobinka, że go nie czuję to on wlasnie na usg tak się kręcił, że ledwo dało się go pomierzyć.[emoji1] Waży 672 g i jest duży na 24tyg i 6 dni. Sara waży 704g i jest na 25 tyg i 1 dzień. Różnica w wadze to tylko 5%, więc jest super[emoji7]. Mam sie bardzo oszczędzać i zakaz seksu, bo moze to spowodować przedwczesne rozwarcie. Maluchy w porządku. Co za ulga[emoji1]

Wspaniale czytać kolejną pozytywną wiadomość, która daje nam nadzieję. Dla takich momentów warto walczyć :). Słuchaj lekarza i dbaj o Was.

Dziewczyny powiem wam że już mam ***** serdecznie dość za mało wycierpialam się w życiu ***** za mało **** mnie po prostu chyba zaraz szczeli czuje taki żal rozpacz wszystko na raz fontannę lez wyplakalam a chciałam wierzyć że yo naprawdę nie sen

Po pierwszym szoku i rozpaczy obudzi się w Tobie (Was) duch walki. Naprawdę. Wiem, że to trudne (też miałam różne ciąże w swoim życiu i żadna nie zakończyła się dobrze) , ale człowiek jest w stanie dużo znieść. Zobacz ile szczesliwych zakończeń u nas na forum. Kiedyś my będziemy zbierały gartulacje po pierwszym USG i kolejnych wizytach. Z tego co czytałam masz bardzo wspierającego partnera a to jest naprawdę nieocenione. Razem dacie radę.

Dziewczyny proszę o szczera odpowiedź czy mam jeszcze wierzyć że będzie dobrze ze ruszy w poniedziałek tak szczerze jeśli tak spadła to myślicie że jest szansa że będzie dobrze ???

Z chęcią bym napisała, że jest jeszcze szansa, ale swego czasu w podobnej sytuacji przeczytałam chyba cały Internet i nie znalazłam pozytywnego zakończenia takiej sytuacji (mój przypadek tylko to potwierdził). Nie chcę, żeby któraś z dziewczyn pomyslala, że Cię dołuje, ale raczej dobrze już nie będzie.

Z chęcią bym napisała, że jest jeszcze szansa, ale swego czasu w podobnej sytuacji przeczytałam chyba cały Internet i nie znalazłam pozytywnego zakończenia takiej sytuacji (mój przypadek tylko to potwierdził). Nie chcę, żeby któraś z dziewczyn pomyslala, że Cię dołuje, ale raczej dobrze już nie będzie.
Zgadzam sie z Toba...

Kochana przykro mi ale ja też tak uważam:( obyśmy się tu wszystkie myliły....

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Hej. Jestem [emoji4]Kropki zdrowe i rosną. Ja naskarżyłam lekarzowi na Tobinka, że go nie czuję to on wlasnie na usg tak się kręcił, że ledwo dało się go pomierzyć.[emoji1] Waży 672 g i jest duży na 24tyg i 6 dni. Sara waży 704g i jest na 25 tyg i 1 dzień. Różnica w wadze to tylko 5%, więc jest super[emoji7]. Mam sie bardzo oszczędzać i zakaz seksu, bo moze to spowodować przedwczesne rozwarcie. Maluchy w porządku. Co za ulga[emoji1]
Super!!!!

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry