reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja wiem dziewczyny ze że dam radę ja wiem ze się pozbieram już jutro będzie lepiej ja to wiem ale tak szczerze moge sie jeszcze łudzić że to jesZcze urośnie???

reklama
Ja wiem dziewczyny ze że dam radę ja wiem ze się pozbieram już jutro będzie lepiej ja to wiem ale tak szczerze moge sie jeszcze łudzić że to jesZcze urośnie???
nie chcę tego pisać ale moim zdaniem nie;( jeśli miałabyś podane dwa zarodki to beta może spadać gdy obumiera jeden z zarodków a potem znowu zaczyna rosnąć ale w Twoim wypadku chyba nie ma szans;( Ale warto zaczeka ć do poniedziałku i powtórzyć. Wiem że to boli ale jeszcze będzie dobrze. Jesteś młodą kobietą czytając z opisu więc masz dużo czasu na walkę

Ja wiem że juz nic z tego Ale jest mi po prostu tak po ludzki smutno i przykro że tak sie stało nie wiem dlaczego tak sie stało tak bym chciała aby wkoncu końcu było dobrze Ale nie poddam się będę ***** tak długo walczyła aż sie uda i będę miała tego swojego Antosia w ramionach siedzę i płacze ***** jak to boli ile człowiek musi sie wycierpiec aby było dobrze Ale wierze ze jeszcze słońce nam wyjdzie kocham swojego M bardzo mocno i dobrze jest mieć go przy sobie biorę dalej leki i zrobię jeszcze w poniedziałek ale sie nie nastawiam ze będzie dobrze a proszę powiedzieć mi czy moge obrazu przy tym okresie startować znowu???? Nie chce czekać bo po co

Dziewczyny proszę o szczera odpowiedź czy mam jeszcze wierzyć że będzie dobrze ze ruszy w poniedziałek tak szczerze jeśli tak spadła to myślicie że jest szansa że będzie dobrze ???
Tak bardzo mi przykro. Jeszcze szczególnie po tym wczorajszym wyniku. Niestety, ale chyba beta juz nie wzrośnie... Chciałabym Cię jakos pocieszyć...

Będąc na Twoim miejscu pewnie dalej bym wierzyła, że będzie dobrze i czekała do poniedziałkowej bety. Jeśli coś dotyczy nas staramy się wierzyc, ze jestesmy wyjątkiem i się uda. I jest to jak najbardziej normalne. Ale patrząc z boku oceniamy sytuację bardziej realistycznie (nawet jeśli z całego serca wierzymy, że będzie dobrze).

Hej. Jestem [emoji4]Kropki zdrowe i rosną. Ja naskarżyłam lekarzowi na Tobinka, że go nie czuję to on wlasnie na usg tak się kręcił, że ledwo dało się go pomierzyć.[emoji1] Waży 672 g i jest duży na 24tyg i 6 dni. Sara waży 704g i jest na 25 tyg i 1 dzień. Różnica w wadze to tylko 5%, więc jest super[emoji7]. Mam sie bardzo oszczędzać i zakaz seksu, bo moze to spowodować przedwczesne rozwarcie. Maluchy w porządku. Co za ulga[emoji1]
Super :) gratuluję

reklama
Ja wiem że juz nic z tego Ale jest mi po prostu tak po ludzki smutno i przykro że tak sie stało nie wiem dlaczego tak sie stało tak bym chciała aby wkoncu końcu było dobrze Ale nie poddam się będę ***** tak długo walczyła aż sie uda i będę miała tego swojego Antosia w ramionach siedzę i płacze ***** jak to boli ile człowiek musi sie wycierpiec aby było dobrze Ale wierze ze jeszcze słońce nam wyjdzie kocham swojego M bardzo mocno i dobrze jest mieć go przy sobie biorę dalej leki i zrobię jeszcze w poniedziałek ale sie nie nastawiam ze będzie dobrze a proszę powiedzieć mi czy moge obrazu przy tym okresie startować znowu???? Nie chce czekać bo po co

Nie pamiętam kiedy miałaś stymulacje. Jeśli w tym cyklu to raczej lekarze chcą zrobić odstęp przed kolejną - ok.3 miesiące. Stymulacja jednak obciąża organizm. Ale oczywiście Twój lekarz znając konkretnie Wasz przypadek może zdecydować o wcześniejszym podejściu. Nawet jeśli trzeba będzie poczekać spróbuj ten czas wykorzystać na inne rzeczy- odpoczynek, dbanie o związek i ,jeśli czujesz taką potrzebę, na zrobienie dodatkowych badań np.histeroskopii, itp.

Do góry